Casper Excalibur G870 alınır mı?

Bütçe
24000-26000
ASUS'un TUF seriside pahalı kanka gelip bana burada bilmiyormuşum gibi davranma. 32 GB 1TB SSD ve artı olarak 4060'lı bir Excalibur ile ASUS'un 16 GB RAM 512SSD ve 3060'lı laptopu aynı fiyatta.

Bana 45k ya 4070'li bir Casper Excalibur at ben sana TUF Gaming hayda bakalım.

Bakımını yapmamışsın sanırım laptopu. Çünkü ben hiçbir oyunda hiçbir zaman 80 derecenin üstüne çıkmadım. RDR2, Hogwarts lgecay gibi oyunlar oynadım DLSS açık bir şekilde 120-150FPS arası aldım ve dediğim gibi Max 80 derece görüyorum o kadar.

Laptop yeni sayılır 3 ayda ne bakı mı?

Bana 45k ya 4070'li bir Casper Excalibur at ben sana TUF Gaming hayda bakalım.

Laptop yeni sayılır 3 ayda ne bakı mı?

4070'li bulamadım

4070'li bulamadım.

Bir saniye bende bu fiyata 2 laptop atayım rakip olarak ve daha üstün.

4070'li bulamadım.

Daha iyi işlemciye sahip. RAM senin için neden bu kadar önemli? Eğer 32 GB lazımsa gelecekte bir 16 daha takarsın. Sırf RAM yüzünden gidip değiştiremeyeceğin parçalardan olan işlemciden kısmının anlamı yok. Bu arada fan sesinden bahsetmiyorum bile. Victus oyunlar hariç neredeyse hiç fan açmıyor.

Fiyatı 33k idi ama yayından kaldırılmış

Daha iyi işlemciye sahip. RAM senin için neden bu kadar önemli? Eğer 32 GB lazımsa gelecekte bir 16 daha takarsın. Sırf RAM yüzünden gidip değiştiremeyeceğin parçalardan olan işlemciden kısmının anlamı yok. Bu arada fan sesinden bahsetmiyorum bile. Victus oyunlar hariç neredeyse hiç fan açmıyor.

Fiyatı 33K idi ama yayından kaldırılmış

Ben de zaten HP Victus ve G870 arasında kalıp G870 almış biriyim. Bunun sebebi ise G870 Metal kasa ve soğutma açısından daha iyi. Casper'ın 6 aya bir bakım olayı ve bakım yapılan yerin şehrimde olmasından dolayı G870'i seçtim. Fan olayına gelirsek G870 oyun dışında fanını açıyor ama kulağımı laptopun dibine sokmadığım sürece hiçbir şekilde sesini duymuyorum. (Boştayken fanı 2000RPM'i geçmiyor.)

Ben de zaten HP Victus ve G870 arasında kalıp G870 almış biriyim. Bunun sebebi ise G870 metal kasa ve soğutma açısından daha iyi. Casper'ın 6 aya bir bakım olayı ve bakım yapılan yerin şehrimde olmasından dolayı G870'i seçtim. Fan olayına gelirsek G870 oyun dışında fanını açıyor ama kulağımı laptopun dibine sokmadığım sürece hiçbir şekilde sesini duymuyorum. (boştayken fanı 2000RPM'i geçmiyor.)

G870 soğutma açısından tam aksine Victus'un gerisinde. Bu arada boşta 2000RPM yüksek bir değer ve oyunlarda 5000 civarına ulaşıyor. Ve katlanılmaz bir uçak motoru sesi yapıyor. RDR2 oynuyorum ve kulaklığı takıp sesi fullesemde rahat ses geliyor. Kasa olarak haklısın Victus'un kasası o kadar iyi değil. Bu arada benim laptopum şarjda iken boşta 3500 RPM civarı şarjdan çekince 1500 2000 RPM civarına düşüyor. Bu arada laptopunun donanımı nedir? (Victus şarjda ve oyunda iken 3000 civarı dönüyor gördüğüm kadarıyla.

G870 soğutma açısından tam aksine Victus'un gerisinde. Bu arada boşta 2000RPM yüksek bir değer ve oyunlarda 5000 civarına ulaşıyor. Ve katlanılmaz bir uçak motoru sesi yapıyor. RDR2 oynuyorum ve kulaklığı takıp sesi fullesemde rahat ses geliyor. Kasa olarak haklısın Victus'un kasası o kadar iyi değil. Bu arada benim laptopum şarjda iken boşta 3500 RPM civarı şarjdan çekince 1500 2000 RPM civarına düşüyor. Bu arada laptopunun donanımı nedir? (Victus şarjda ve oyunda iken 3000 civarı dönüyor gördüğüm kadarıyla.
Maalesef ama bu fan sesi her laptopta var ve olmak zorunda. Oyunlarda sessiz çalışan fana sahip bir laptop görmedim şu ana kadar. Asus Rog Strix g18 var bir tek ama onda bile fan sesi az da olsa duyuluyor.

Maalesef ama bu fan sesi her laptopta var ve olmak zorunda. Oyunlarda sessiz çalışan fana sahip bir laptop görmedim şu ana kadar. ASUS ROG STRIX G18 var bir tek ama onda bile fan sesi az da olsa duyuluyor.

Doğru diyorsun zaten de dediğim şey bu laptop daha sesli ama yine de dereceleri ve FPS değerleri tatmin edici ve ben takmıyorum artık bu değerleri o yüzden mutlu sayılırım😅

Casper Excalibur G870: www.letgo.com/item/casper-excalıbur-g870-oyuncu-bilgisayar-iid-1658122155
Acer: www.letgo.com/item/acer-predatr-173-ın-st-dzey-oyuncu-laptopu-iid-1657203676
Arkadaşlar Acer'im modelini bilmiyorum galiba ikisinde de 3060 var. Acer'im modelini söyler misiniz? Bir de hangisi alınır? Bütçem 26.000 TL. 3060 ikinci el güzel olur diye düşündüm sonucta sıfır yok bu fiyata biri inceleyip söyleyebilir mi hangisi alınır veya fiyata göre iyi? Laptopun işlemcilerde i7, Acer'in modelini bilmiyorum rica etsem bilen biri bana yardımcı olsun.
alınmaz hocam saygılar 3 yıl excalibur kullanan birisi olarak olarak performansı çöp resmen hocam mümkünse kasa toplayın

Technopat Haberler

Geri
Yukarı