Görkem Yiğit
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Casper Excalibur G870.1245-BFA0X-B
- i5-12450H
- 6GB RTX4050
- 16GB 3200 MHZ
- 1 TB SSD
Merhaba arkadaşlar,
02 Ağustos 2024 tarihinde Casper Excalibur G870 model bir laptop aldım. Laptopu oyun oynamak ve günlük işlerimi yapmak için kullanıyorum. Maalesef bu laptopta bazı performans problemleri yaşıyorum.
Laptop Detayları İçin Tıklayabilirsiniz.
Sistem özellikleri:
Problemler:
Red Dead Redemption 2 - En Yüksek Ayarlarda FPS VE GPU Kullanım Değerleri
Cihazın Şuanlık Bu Oyunlarda CPU- GPU Kullanımları Ve Aldığı FPS Değerleri Bu Şekildedir.
Neden En Yüksek Ayarlarda Hep Diye Sorarsanız da Şöyle Bir Cevap Vereyim; En Düşük Ayarlarda Ve En Yüksek ayarlardaki FPS Değerleri Hemen Hemen Aynıydı bir Fark Yoktu Ve GPU'ya Güç Binmesini Sağlamak Ve Sizlere Göstermek İçin En Yüksek Ayarlarda Denedim.
Red Dead Redemption 2 Oyununda GPU Kullanım Değerlerini Ve Watt Değerini Valorant Veya Counter Strike 2 de Verebilse Belki de Çok Daha İyi FPS Değerlerine Ulaşacağım. Bunun Bir Çözümü Yok mu ?
02 Ağustos 2024 tarihinde Casper Excalibur G870 model bir laptop aldım. Laptopu oyun oynamak ve günlük işlerimi yapmak için kullanıyorum. Maalesef bu laptopta bazı performans problemleri yaşıyorum.
Laptop Detayları İçin Tıklayabilirsiniz.
Sistem özellikleri:
- İşlemci: i5 12450H
- Ekran kartı: RTX 4050 6 GB
- RAM: 16 GB tek slot 3200 MHz ( yükselteceğim 1-2 gün sonra )
|
Problemler:
- Düşük GPU-CPU kullanımı
- Düşük FPS sorunu
- NVIDIA ayarları yapıldı
- Sistem Windows 11 lisanslı key
- Sürücülerin hepsi güncel 2 kez komple silip tekrar elle kurdum
- Cihaz en yüksek performans modunda ve nihai performans modu etkin
Counter Strike 2 - En Yüksek Ayarlarda FPS VE GPU Kullanım Değerleri
Valorant - En Yüksek Ayarlarda FPS VE GPU Kullanım Değerleri
Red Dead Redemption 2 - En Yüksek Ayarlarda FPS VE GPU Kullanım Değerleri
Cihazın Şuanlık Bu Oyunlarda CPU- GPU Kullanımları Ve Aldığı FPS Değerleri Bu Şekildedir.
Neden En Yüksek Ayarlarda Hep Diye Sorarsanız da Şöyle Bir Cevap Vereyim; En Düşük Ayarlarda Ve En Yüksek ayarlardaki FPS Değerleri Hemen Hemen Aynıydı bir Fark Yoktu Ve GPU'ya Güç Binmesini Sağlamak Ve Sizlere Göstermek İçin En Yüksek Ayarlarda Denedim.
Red Dead Redemption 2 Oyununda GPU Kullanım Değerlerini Ve Watt Değerini Valorant Veya Counter Strike 2 de Verebilse Belki de Çok Daha İyi FPS Değerlerine Ulaşacağım. Bunun Bir Çözümü Yok mu ?
Son düzenleyen: Moderatör: