Casper Excalibur G870 RTX 4050 alınır mı?

Bütçe
27000

Limitler haklısınız hocam, bu cihaz hakkında konuşmuştuk. Unutmuşum kusura bakmayın. Aklımda sadece bunun da alınmaması gereken cihazlardan biri olduğu kalmış . Sonuç olarak arkadaş iade edip Nitro 5 almakta iyi yapmış diyebiliriz.

Evet zaten alınmaması gereken bir cihaz halen ama öyle korkunç veya rezalet değil bana kalırsa. Sizin anlatışınız çok farklıydı benim incelemelerime göre.

Sizin Victus'ta da çok komik bir olay keşif ettim. TPL sekmesinde sizde direkt lock var bizde yok.

Son düzenleme:

Haydaaa , Victus bize niye lock yaptın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konuyu bir sonuca kavuşturmak amacıyla söylüyorum. Casper daha gelmeden kargoda Diyarbakır dağıtıma çıkacakken iptal ettim. Geçen günde kabul ettiler. Onun yerine daha düşük özelliklere sahip fakat işlerimi görecek ASUS X571gd aldım. 8 GB RAM var. Biliyorum. Bunu ileride yükselteceğim. Veya aynı bilgisayarın i7 olan versiyonunu alacağım.
Not: 2. el 16k ya aldım.

aga aldın mı bende almayı düşünüyorum 4060 olan halini performansı nasıl

Tam alınmaz diyecektim arkadaşlar gereken tarifeyi uygulamış. İade etmekle en iyisini yapmışsınız.
Bu fiyata başka 4060 varsa siz söyleyin o zaman alsın millet ?

4060 Excalibur almaktansa 4050 Nitro almak çok daha mantıklı .
Normal şartlarda evet ancak Nvidia 60 ile 50 serisine FG getireceğim diye öldürdüğü için hayır. Aklı olan oyun oynayacaksa 4050 almamalı, bunlar Nvidia'nın teknoloji kartı tanıtımı gibi kartlar. Witcher 3 oynarken bile vram tavanda. Vram 1080p için bile grafikleri arttırdığında yetersiz gelmeye başlıyor. Nitro sayesinde evime asla sokmayacağım 3050'nin türevi kartı satıyorlar sizde gülüyorsunuz. Nvidia yerinde olsam 5040 çıkarırım 6 gb vram laptoplarda o bile satar Nitro diye.

Vram sayesinde 60 fps alamayınca Nitro'yu da yan cebime koyasınız, o yüzden varsa 4080 veya 4060 tavsiyesi laptopta alalım 28K'ya. 4060'ı da çıkarıp bu yüzden fiyat indirmek zorunda kalmaları her şeyi özetliyor hocam. 3060 gücünde kart resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…