Cihazı deneyimleyince bilgilendirir misin? Bende almayı düşünüyorum.
Cihazı 6 gündür deniyorum herhangi bir problemini görmedim.
Fanını istersen kendin de ayarlayabiliyorsun klavye ışıklandırmasını da kendin ayarlayabiliyorsun.
Oyuna gelirsek oyun konusunda da başarılı RDR Forza 5 gibi oyunları oynamaya imkanım olmadı ancak benim oynadığım oyunlarda gayet başarılı herhangi bir problem yaşamadım oyunlarda.
RAM 8 GB var biraz yetersiz gelebilir istersen ekleyebilirsin ben 8 GB olarak deneyimledim gayet başarılı.
Ben hem canlı yayın açıp hem de Discord üzerinden yayın açıyorum ve oyun oynuyorum bu şekilde de deneyimledim beni üzmedi 1080p yayında. Montaj konusunda da güzeldi.
Şu anlık görüşlerim bunlar tek sorun laptoplarda fan sesi olabiliyor kulaklık taktığında duymuyorsun bu her laptopta var maalesef.
Kullanım kılavuzunda yazdığı gibi cihazi sert bir zemine koymalısın hava kanallarını engelleyecek kumaş vb şeylerin üzerine koymamalısın.
Bilgisayara işletim sistemini kendim kurdum Acer driver konusunda biligsayara bir disk bölmüş içinde driver uygulaması var tek tek kendin kuruyorsun ve uygulamaları da kuruyorsun.
Anlamadığım bir konu var pg up pg dn tuşlarını num pad yerine yerleştirmişler nasıl kullanıldığını anlamadım beceremedim FN le denedim yine olmadı num pad i kapatıyorum öyle denedim gine beceremedim.