Casper Excalibur G900 nasıldır?

Ben Casper G770 kullanıyorum oldukça memnunum tavsiye ederim. Ön yargılı davrananlara kulak asmayın. Aldığımda piyasanın oldukça altında kampanyayla almıştım. Casper Excalibur G770.9750-B6H0X Notebook bu modeli kullanıyorum.
Siparişi verdim kullandıkça tecrübelerimi yazıcam.Caspera herkesin önyargısı var bakalım nasıl olacak teşekkürler mesajlarınız için.
Cihazlarınızla ilgili bir problem var mı? Ne zamandır kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?
 
Arkadaşımda excalibur g770 var. Tavsiye etmiyor. Geçenlerde uzun bir süre bir hata ile uğraştık. Destek ekibi de pek yardımcı olmadi uzaktan. Biz kendimiz hallettik ama çok can sıkıcıydı. Oyun performansı da çok iyi değildi. Ben de pc alacağım ve bana tavsiye etmedi. Bilgine.
 
Arkadaşar kusura bakmayın konuya yazamadım.g900 geldi sıcaklık değerlerini beğenmedim.100 dereceyi gördüm yani bf5 te.İade edip aynı özelliklerde msi gl65 aldım herhangi bir sıkıntım yok kendi biosu olduğu için bir sürü ince ayar yapabiliyorsunuz.-0.70 undervolt ile kullanıyorum i7 10750h ı.Başka pclerde 10.seriyi undervolt yapamıyorsunuz kilitli oluyor msi izin veriyor fakat.
 
Su ana kadar karşılaştığım tek sıkıntısı ramleri single channel olarak takmaları :)) Bu sorun g900 serisinde mevcut mesela 32 gb ram olanı sipariş ettin. Sana göre 16 16 dual takılması lazım ama arkadaşlar 2 slotlu olan g900 modeline söyle bir mantık yürütüyorlar bu 32 gb istedi kesin ilerde bir 32 daha ister biz buna tek slota bir tane 32 takak diyorlar. Sende bunu farkedince hemen bi 32 daha sipariş edim diyorsun. Gerisini siz düşünün :))
 
Su ana kadar karşılaştığım tek sıkıntısı RAM'leri Single Channel olarak takmaları :)) bu sorun G900 serisinde mevcut mesela 32 GB RAM olanı sipariş ettin. Sana göre 16 16 Dual takılması lazım ama arkadaşlar 2 slotlu olan G900 modeline söyle bir mantık yürütüyorlar bu 32 GB istedi kesin ileride bir 32 daha ister biz buna tek slota bir tane 32 takak diyorlar. Sende bunu farkedince hemen bir 32 daha sipariş edim diyorsun. Gerisini siz düşünün :))

Isınma sorunu yok mu? RAM'lerin Single Channel olarak takılmaları performansı etkiliyor mu bir sorun çıkartıyor mu? şuan memnunmusun laptopundan ben rtx 2070 li modelini alacağım
 
single channel her zaman dual channela göre fark yaratır. Performans düşüklüğü yaşayabilirsin. Özellikle g900 serisinin çift kanal ram takılmış modelini bul öyle al yada baska marka al bulamazsan.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı