Casper Excalibur G900 nasıldır?

Casper Excalibur G900'ün hakkında neler biliyorsunuz? Sizce iyi bir laptop mı? Fiyatına göre nasıl? Bataryası hakkında bilgi bulamadım. Hakkında bilgi bulabilirseniz yazabilir misiniz? Buldaysanız sizce kaç saat gider bataryası? G900.1075-D760X.
Model numarası budur. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Şahsen Casper yerine teknik servis desteğiyle beğeni toplayan bir marka olan Monster'ı tercih ederdim.
Bu modelin diğer bir avantajı 17.3" ekran boyutunun olması. 15.6" insanı yoruyor. Render yapmayacaksanız sadece oyun oynayacaksanız 16GB bellek fazlasıyla yeterli olacaktır. Fiyatı hem saha uygun hem de orjinal Windows 10 var.

Şahsen Casper yerine teknik servis desteğiyle beğeni toplayan bir marka olan Monster'ı tercih ederdim.
Bu modelin diğer bir avantajı 17.3" ekran boyutunun olması. 15.6" insanı yoruyor. Render yapmayacaksanız sadece oyun oynayacaksanız 16GB bellek fazlasıyla yeterli olacaktır. Fiyatı hem saha uygun hem de orjinal Windows 10 var.

15.6 inç olması lazım taşıma açısından. Monster değilde başka önerileriniz varsa sevinirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00