Casper Excalibur G900 nasıldır?

Neden Lenovo hariç sorabilir miyim? Ayrıca Casper bir BIOS güncellemesi vermekten bile aciz.
Rastlantı mıdır bilmem ama lenova kullanan 2 kişi tanıyorum ikiside lanet okuyordu laptoba.Bios ile ilgili hatalar olduğunu söyledi her ikiside ve sürekli donup bilgisayarın kitlendiğini aktarmışlardı bana.Sorun şansa dayalı mıydı bilmiyorum şahsen hiç o markayı kullanmadım.Ama o markaya karşı antipatim oluştu desem yeridir.

İncelemelerine bak, içine siniyorsa al. Forumda marka düşmanlığı ve fanatikliği birçok kişide görülebiliyor. Asus TUF A15 modelinde soğutma konusunda cidden kötü bir iş ortaya koymuş. HP Pavilion Gaming ısınmasıyla meşhur olmuş, Omen serisi al veya hiç alma diyor resmen. Ben de karar verme aşamasındayım ve forumda fazlaca vakit geçiriyorum. Gördüklerim üzerine rahatça diyebilirim ki Monster gereksiz övülüyor, Excalibur gereksiz yeriliyor. Tamam Casper normal laptoplarda belki cidden kötü olabilir ama Excalibur ayrı bir seri ve çoğu insan kullanmadan yorum yapıyor. Monster konusunda servis övülüp duruluyor ama kimse neden herkesin servise işi düşüyor demiyor. Bir markayı incelerken her yönüyle incelemek lazım. Toplumumuzun klasik sorunu önyargı ve kulaktan doğma bilgilerle başkasını da yanlış yönlendirmek doğru olmaz. Her markanın iyi veya kötü modelleri vardır. Bunu da kullanıcı yorumlarından, incelemelerden anlarız. Velhasıl burada elle tutulur bir sebep belirtmeksizin direkt bu marka çöp, şu marka kral diye söyleyen olursa sebebini sor. Basmakalıp ifadeler kullanıyorsa kibarca teşekkür et, başka kişilerin fikirlerine yönel.

Laptop önerisine gelecek olursak; G900 görece yeni bir model olduğu için, bir süre daha beklemeni tavsiye ederim. Bu sürede insanlar alır, düşüncelerini yazar, sorun var mı yok mu öğrenirsin. Acelen var ise aynı segmentteki ilgini çeken ürünleri tekrar bu konuya bırak, herkes elinden geldiğince yardımcı olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı