Her marka için internette tonla şikayet var.MSI güvenilir bir marka, Casper internette tonla şikayeti var adamlar servise yolladım 1 hafta ekran değişti geldi ücret almadılar.
Her marka için internette tonla şikayet var.MSI güvenilir bir marka, Casper internette tonla şikayeti var adamlar servise yolladım 1 hafta ekran değişti geldi ücret almadılar.
Her marka için internette tonla şikayet var.MSI kötü demiyorum tabii ki çok iyi marka, ancak elimdeki canavara da kötü diyemem ki fazlasıyla memnunum yani üstelik daha uygun fiyata aldım.
Excalibur G900Kullandığınız bilgisayar nedir?
Hocam tamam anladık Casper G900'ün var, uygun fiyata aldın.Benim bilgisayar ile farkları şu:
Msi: i7 8750H işlemci, RTX 2070 ve subwoofer. 11.664₺
Excalibur G900: i7 9750H işlemci, RTX 2060 ve subwoofer yok keşke olsaymış kıskandım seni.8.600₺
Alt seviye işlemci, üst seviye ekran kartı ve subwoofer için 3bin₺ farkı çok bencekeşke biraz daha düşse msi 10bin₺ uygun fiyatı olurdu bence. Uçuk rakamlara çıkınca bu ne araba mı alıyoruz diyor insan ister istemez.
![]()
Pazarlamıyorum. Daha uygun fiyata yüksek performans alabilirsiniz diye öneride buluyorum. Bu ya Excalibur yada Monster, başka marka daha düşük fiyat yapsa onu alın derim zaten piyasa çok kötü zaten.Hocam tamam anladık Casper G900'ün var, uygun fiyata aldın.
Adam şu modeli aldım diyor hala gelip kendi aldığın modeli pazarlayıp heves kırıyorsun. Tamam en iyi laptop sende.
Duyduğun kadarıyla ve ihtimal.Casper şahsen önermem.Çevremden duyduğum kadarıyla cihazın sorunlu çıkma ihtimali çok yüksek.
Kalite bakımından da hiç önermiyorlar.
Duyduğun kadarıyla ve ihtimal.
Müthişsin baba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.