Casper Excalibur G900 serisi alınır mı?

MSI güvenilir bir marka, Casper internette tonla şikayeti var adamlar servise yolladım 1 hafta ekran değişti geldi ücret almadılar.
Her marka için internette tonla şikayet var. MSI kötü demiyorum tabii ki çok iyi marka, ancak elimdeki canavara da kötü diyemem ki fazlasıyla memnunum yani üstelik daha uygun fiyata aldım.

Her marka için internette tonla şikayet var. MSI kötü demiyorum tabii ki çok iyi marka, ancak elimdeki canavara da kötü diyemem ki fazlasıyla memnunum yani üstelik daha uygun fiyata aldım.

Kullandığınız bilgisayar nedir?

Hocam tamam anladık Casper G900'ün var, uygun fiyata aldın.
Adam şu modeli aldım diyor hala gelip kendi aldığın modeli pazarlayıp heves kırıyorsun. Tamam en iyi laptop sende.

Hocam tamam anladık Casper G900'ün var, uygun fiyata aldın.
Adam şu modeli aldım diyor hala gelip kendi aldığın modeli pazarlayıp heves kırıyorsun. Tamam en iyi laptop sende.
Pazarlamıyorum. Daha uygun fiyata yüksek performans alabilirsiniz diye öneride buluyorum. Bu ya Excalibur yada Monster, başka marka daha düşük fiyat yapsa onu alın derim zaten piyasa çok kötü zaten.

Casper şahsen önermem.Çevremden duyduğum kadarıyla cihazın sorunlu çıkma ihtimali çok yüksek.
Kalite bakımından da hiç önermiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…