Casper Excalibur G911 alınır mı?

Bence alınır. Sistem özellikleri gayet güzel. Ama fiyatı çok pahalı. Eğer bilgisayarınızı bir yerlere götürmüyorsaniz masaüstü alın. Ama götürüyorsaniz bunu alabilirsiniz.

125 bin? O küçük kasanın o sistemi soğutabileceğini hiç sanmıyorum açıkçası, RTX 3050 sistemi bile soğutamayan Casper işçiliğine o parayı vermek parayı yakmakla eş değer bence.

Daha önce 1 yıl kadar bir süre Excalibur ve 2 yıl Monster kullandım benim düşüncen eğer profesyonel bir iş yapıyorsanız ve oyun oynuyorsanız bu kadar parayı böyle laptoplara vermeyin gereksiz şişirilmiş fiyatları var paranız boşa gider ve istediğiniz performansı alamazsınız.

Çöpe para ver de diyemem ucuz ama ısınması var soğutması berbat ben kendime daha iyi laptoplar alırdım.

Daha önce 1 yıl kadar bir süre Excalibur ve 2 yıl Monster kullandım benim düşüncen eğer profesyonel bir iş yapıyorsanız ve oyun oynuyorsanız bu kadar parayı böyle laptoplara vermeyin gereksiz şişirilmiş fiyatları var paranız boşa gider ve istediğiniz performansı alamazsınız.

Katılıyorum, iki laptopunda stabil bir şekilde kullanılması için UV yapmak gerekli, başka türlü 2 yılda elinizde kalıveriyor.

Haklısınız yüksek fiyat değmeyecek bir cihaz teşekkürler hocam.

Çöpe para ver de diyemem ucuz ama ısınması var soğutması berbat ben kendime daha iyi laptoplar alırdım.

Birkaç yerde gördüm hocam ısınma ile ilgili fan sesi yüksek diye bilgi aldım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı