- Makaleler
- 8
Kalitesiz. Yetmez mi? Gerçi G911 770 gibi değil. Ama gene de daha iyi alternatifler varken bulaşılmaz.Neden alınmamalı hocam bir sebep sunar mısınız ?
Kalitesiz. Yetmez mi? Gerçi G911 770 gibi değil. Ama gene de daha iyi alternatifler varken bulaşılmaz.Neden alınmamalı hocam bir sebep sunar mısınız ?
Yeni kasada ısınma sorunu yok gayet normal hocam. Son zamdan sonra o fiyata alınmaz fakat ısınma sorunu yok.Basit bir şekilde iç mühendisliğinin kötü mühendisler tarafından hazırlandığı belli. Oyunlarda kullandığı kasa yüzünden ciddi ısınma sorunları var. Sen bana alınması için bir sebep sunar mısın?
Tabii ki. Türk markası çünkü.Neden alınmamalı hocam bir sebep sunar mısınız ?
G911 modeli ısınma sorunlu bir model değil hocam ama son dediğinizde haklısınız dün sabah 30.000 TL civarıydı zamlanmış bugün.Kalitesiz. Yetmez mi? Gerçi G911 770 gibi değil. Ama gene de daha iyi alternatifler varken bulaşılmaz.
Neden alınmamalı hocam bir sebep sunar mısınız?
Neden o fiyata laptop alınmasın?Hem Casper Excalibur alınmaz. Hemde o fiyata o laptop.
Ön yargıları kırmak için ucuza satıyorlar derdim fakat sabah bi zam getirdiler sonuna kadar savunuyordum artık savunamıyorum Casper sağolsun.Hocam G770 gibi bir laptopu çıkardılar insanlar artık ön yargılı alınmaması gerekiyor bence o paralara kronik sorunları vardı, kötü panel, kötü kasa, ısınma sorunluydu. G911 bildiğim kadarıyla tek sorunsuz modelleri ama yine de onun yerine TUF 4060a bakabilirsiniz fiyat farkı fazla yok.
"o" laptop diyor başka laptoplar dahil değil.Neden o fiyata laptop alınmasın?
Anladım, hocam teşekkürler.Ön yargıları kırmak için ucuza satıyorlar derdim fakat sabah bi zam getirdiler sonuna kadar savunuyordum artık savunamıyorum Casper sağolsun.
"o" laptop diyor başka laptoplar dahil değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.