Casper Excalibur G911 alınır mı?

Basit bir şekilde iç mühendisliğinin kötü mühendisler tarafından hazırlandığı belli. Oyunlarda kullandığı kasa yüzünden ciddi ısınma sorunları var. Sen bana alınması için bir sebep sunar mısın?
Yeni kasada ısınma sorunu yok gayet normal hocam. Son zamdan sonra o fiyata alınmaz fakat ısınma sorunu yok.

G770 ve G900 modellerinin emsallerine göre pahalı olması ve kronik sıkıntılarının bol olması nedeniyle laptoplardan az buçuk anlayan insanlar başka cihazlara yöneliyor. Ben güvenemediğimden yanaşma taraftarı değilim ancak alanlar çok da sorunlu olduğunu söylemiyor özellikle G911 ve 870 serileri için.

Neden alınmamalı hocam bir sebep sunar mısınız?

Hocam G770 gibi bir laptopu çıkardılar insanlar artık ön yargılı alınmaması gerekiyor bence o paralara kronik sorunları vardı, kötü panel, kötü kasa, ısınma sorunluydu. G911 bildiğim kadarıyla tek sorunsuz modelleri ama yine de onun yerine TUF 4060a bakabilirsiniz fiyat farkı fazla yok.

Hocam G770 gibi bir laptopu çıkardılar insanlar artık ön yargılı alınmaması gerekiyor bence o paralara kronik sorunları vardı, kötü panel, kötü kasa, ısınma sorunluydu. G911 bildiğim kadarıyla tek sorunsuz modelleri ama yine de onun yerine TUF 4060a bakabilirsiniz fiyat farkı fazla yok.
Ön yargıları kırmak için ucuza satıyorlar derdim fakat sabah bi zam getirdiler sonuna kadar savunuyordum artık savunamıyorum Casper sağolsun.

Neden o fiyata laptop alınmasın?
"o" laptop diyor başka laptoplar dahil değil.

Bu bilgisayar için konuşamayacağım ama Casper marka laptop alacaklar için iyi ve kötü yorumlarımı yazmak istiyorum. Çoğu Casper kullanıcısı laptop donanımını bir kenara bırak bu yorumları yapar. (düşük model olanlardan bahsetmiyorum Gaming laptop olarak geçenler adına konuşuyorum)

*Genel olarak iyiler;
Garanti: İstanbul'da oturuyorum ataşehirde büyük bir Casper servisi var. 1 saatte geri verme gibi bir sözleri oluyor. İşlem uzun ise tabii ki 1 saatte aceleyle yapmıyorlar. Birkaç defa bilgisayarın ekran kısmından problem yaşadım 2-3 sefer götürdüm her seferinde başka bir deneme yaptılar ve sonucunda çözüme ulaştılar. RAM-SSD gibi takviyeler olsun veyahut format USB'si bile hazırlayıp verdiler. Şunu da belirteyim o zamanlar 350-400 TL olan bu malzemeleri orada yaptırdığım için daha ucuza yapmışlardı. Ve uyum gibi sorunları da es geçtim çünkü onlar orada ayarladı.

Performans: Gayet iyi ben zamanının iyi bir laptop modelini aldım cihazım C900. 1050 olmasına rağmen halen beni yüzüstü bırakmadı.

*Genel olarak kötüler:
Malzeme kalitesi: Dış kasa aşırı dandik. Aynı teknik özelliklerde başka marka bir cihaz büyük ihtimalle bundan daha pahalı ama daha kaliteli olacaktır.

Fan: Fanlar aslında kötü denmez sadece aşırı ses çıkarıyorlar çünkü bir Casper, Monster markada olduğu gibi Control Center uygulaması yapmış orada fan açma kapama dereceleri var. Onları ayarlasak dahi kafasına göre canavar gibi fan çalıştırdığı oluyor. 4 sene üniversitede kullandım kütüphane gibi yerlerde bir tık rahatsız etmedi değil. 1 senedir de evimde monitör falan bağladım kasa niyetine kullanıyorum. Ses falan umurumda değil ve cidden iyi soğutuyorlar.

Sürücü: Sitede driver olarak bir sekme var. Oradan tüm sürücüleri bulabiliyorsun ama güncel değil. Bir süre sonra kesinlikle içinde Casper uygulamaları olmayan temiz bir Windows kurman gerekecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı