Casper Excalibur G920 alınır mı?

Bütçe
85000

teknoktm

Femtopat
Daha fazla  
Bu bilgisayar Trendyol Plus'la birlikte 85 bin TL'ye geliyor. Çok uygun geldi özelliklerine göre. Daha önce baktığım Monster Tulpar v3.4.4 vardı, fiyat aynı seviyede ve bu daha üstün ama daha önce Monster dışı bilgisayar kullanmadım. Monster teknik servisi ilgiliydi, Casper için bir sorun çıkarsa bilgisayarda sorun yaşar mıyım? Bir de bu bilgisayarla ilgili inceleme videosu bulamadığım için sıcaklık vs. performansını bilmiyorum. Genel olarak Casper Excalibur önerir misiniz bu cihaza bu fiyata ne diyorsunuz?

85 bin TL'yi çöpe atmak için çok güzel yöntem. Casper, Monster gibi markalar alınmaz. @Artoria Pendragon.

Şahsen almazdım. Quanta kasa kullanıyor baktığım kadarıyla, diğer cihazlarına göre daha iyi bir kasa olsa da güven vermiyor.

Anakart ve ekran kartın sıcak çalışması dışında güzel bir cihaz. Tongfang kasaların anakartı genelde sıcak çalışır zaten, bu yaz sıcaklarında pek anormal gelmiyor. Paneli ve donanımı gayet güzel. Excalibur alacağına bunu alabilirsin.

Bu bilgisayar Trendyol Plus'la birlikte 85 bin TL'ye geliyor. Çok uygun geldi özelliklerine göre. Daha önce baktığım Monster Tulpar v3.4.4 vardı, fiyat aynı seviyede ve bu daha üstün ama daha önce Monster dışı bilgisayar kullanmadım. Monster teknik servisi ilgiliydi, Casper için bir sorun çıkarsa bilgisayarda sorun yaşar mıyım? Bir de bu bilgisayarla ilgili inceleme videosu bulamadığım için sıcaklık vs. performansını bilmiyorum. Genel olarak Casper Excalibur önerir misiniz bu cihaza bu fiyata ne diyorsunuz?
Hocam özellikle de 85k ya casperdan daha iyi marka modeller bulunur zaten.

Aynı özelliklere sahip en ucuz msi 124 bin tl en ucuz asus 128 bin tl
Hocam özellikle de 85k ya casperdan daha iyi marka modeller bulunur zaten.

85 bin TL'yi çöpe atmak için çok güzel yöntem. Casper, Monster gibi markalar alınmaz. @Artoria Pendragon.
Hangi markaları önerirsiniz?

Şahsen almazdım. Quanta kasa kullanıyor baktığım kadarıyla, diğer cihazlarına göre daha iyi bir kasa olsa da güven vermiyor.

Anakart ve ekran kartın sıcak çalışması dışında güzel bir cihaz. Tongfang kasaların anakartı genelde sıcak çalışır zaten, bu yaz sıcaklarında pek anormal gelmiyor. Paneli ve donanımı gayet güzel. Excalibur alacağına bunu alabilirsin.
Amd işlemcilere çok sıcak bakamıyorum intel kullanılan mevcutsa düşünebilirim.

Aynı özelliklere sahip en ucuz msi 124 bin tl en ucuz asus 128 bin tl

Hangi markaları önerirsiniz?

Amd işlemcilere çok sıcak bakamıyorum intel kullanılan mevcutsa düşünebilirim.
Bütçe maksimum nereye kadar çıkabilir? Neden AMD düşünmüyorsunuz ayrıca? Intel'den daha iyi işler çıkarıyor şu dönemlerde.

Hocam özelliğinin aynı olmasını bırak. Belli bir süreden sonra sıkıntı çıkma olasılığı çok yüksekken (bunu ben demiyorum incelemeler diyor) ekran kartı, işlemcisinin daha yüksek olması önemli mi? Zaten arıza durumunda o laptop hiçbir işe yaramayacak. En azından ekran kartı ve işlemcisi bir tık düşük olsun ama güvenilir marka olsun. Zaten o ürünü firma babasının hayrına ucuz vermiyor. Kaliteden kıstığı için daha ucuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı