Jhuelz
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- öğrenci
Hocam oyun oynarken her excalibur prize takılı olsa bile düşüyor mu ? Arkadaşımda da var excalibur, aynı problemi yaşıyor. Bataryası bitmiş durumda. Bataryayı değiştirsek sorun çözülür mü acaba ?Ne yapmışsın, 26.000 TL'ye bu çöp alınır mıAlınmaz; çok ısınıyor, bir zamandan sonra fan sesi felaket derecede artıyor, kasası kalitesiz, fanları çabuk bozuluyor, İ Gpu kullanımı gereksiz yüksek ve bu oyunlarda performans kaybına yol açıyor, prize takılı değilken bataryası en fazla 1,5-3 saat arası dayanıyor, prize takılı iken bile oyun esnasında şarj azalıyor ve 1-2 saat sonra pil seviyesi %50'ye sabitlenip performansı berbat hâle getiriyor, touchpad çoğu zaman algılamıyor, herkes de olmasa da ben ve bazı kullanıcılar bu cihazda yanık kokusu aldı. Sadece kendim kullanırken gördüğüm eksi yönlerini anlattım daha neler neler vardır... Ben elimden çıkardım lütfen sende şu çöpü iade et adam akıllı bir şey al başın ağrımasın. Burda laptop hakkında bilgili arkadaşlar var zaten onlar doğru düzgün öneri vereceklerdir.