Berbat kalitesi olduğu için. 200 hz olduğu, Güzel ve kaliteli olduğunu değiştirmez.Arkadaşlar bu monitörü neden önermiyorsunuz fiyatına göre yüksek hz değeri var.
Berbat kalitesi olduğu için. 200 hz olduğu, Güzel ve kaliteli olduğunu değiştirmez.Arkadaşlar bu monitörü neden önermiyorsunuz fiyatına göre yüksek hz değeri var.
Neden abi bir sebep söyleyin kimse söylememişBerbat kalitesi olduğu için. 200 hz olduğu, Güzel ve kaliteli olduğunu değiştirmez.
Kalitesiz olduğu için. Ne gibi bir sebep istiyorsun? VA panel ve Casper kalitesi olduğu içinNeden abi bir sebep söyleyin kimse söylememiş
Kalitesiz olduğu için. Ne gibi bir sebep istiyorsun? VA panel ve Casper kalitesi olduğu için.
Tamam reis boş ver bana 3500 TL'ye monitör önerir misin?
![]()
LG UltraGear 24GN60R-B 23.8" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 24GN60R-B 23.8" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 24GN60R-B 23.8" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.900,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kullanıcı yorumunu okumuştum forumda, çok çok az denmişti.Ghosting vs var mıdır hocam?
3850 tl bütçem var son konuma da bakabilirsiniz güzel bir monitör istiyorum.Kullanıcı yorumunu okumuştum forumda, çok çok az denmişti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.