- Makaleler
- 12
- Monitör
- Casper Excalibur
Merhaba. Bir monitör buldum 3500 TL ama 200 Hz olması falan çok dikkatimi çekti yorumları da çok iyi mükemmel bir monitör gibi duruyor. Sizce alınır mı?
Casper önermiyorum.Merhaba. Bir monitör buldum 3500 TL ama 200 Hz olması falan çok dikkatimi çekti yorumları da çok iyi mükemmel bir monitör gibi duruyor. Sizce alınır mı?
Niye?Casper önermiyorum.
Merhaba. Bir monitör buldum 3500 TL ama 200 Hz olması falan çok dikkatimi çekti yorumları da çok iyi mükemmel bir monitör gibi duruyor. Sizce alınır mı?
Kalitesiz paneller, kronik sorunlar, saçma sapan kontrol paneli vs vs. Tam bakmadım ama gerçek 1 ms bile olmayabilir paneli.
Hocam her monitörde ghosting veya ölü piksel olabilir marka fark etmeksizin ama casper bi tık aşmış kendini.Hocam ben Hepsiburada vsden alışveriş yaparken 1 yıldızlı yorumlara bakıyorum genellikle ghosting ve ölü piksel sorunu olduğunu yazmışlar.
Hocam her monitörde ghosting veya ölü piksel olabilir marka fark etmeksizin ama Casper bir tık aşmış kendini.
Çok fazla gözüme girdi meraktan aldım. Bir sıkıntı çıkarsa buraya yazarım iade ederim falan.Kalitesiz paneller, kronik sorunlar, saçma sapan kontrol paneli vs vs. Tam bakmadım ama gerçek 1 ms bile olmayabilir paneli.
Siz ne önerirsiniz?Casper değil de aynı fiyatta başka ürünlere bakmalısınız bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.