Casper Excalibur vs GameBooster monitör

Efehan Demir

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iki monitör arasinda kaldim yardimci olursaniz ve aciklayarak hangi monitorun daha iyi oldugunu soylerseniz sevinirim 🙏 Screenshot_2023-09-28-11-55-45-830_com.pozitron.hepsiburada.jpg Screenshot_2023-09-28-11-55-55-197_com.pozitron.hepsiburada.jpg
Screenshot_2023-09-28-11-55-55-197_com.pozitron.hepsiburada.jpg
Screenshot_2023-09-28-11-55-45-830_com.pozitron.hepsiburada.jpg

Kesinlikle ikisi de alınmaz.

Neden alınmaz mesela? Aciklayarak yorum yapmanizi rica etmistim, bu ürünlere kötü diyorsanız bir sebebi vardir bu sebebi bende öğrenebilir miyim?

İkisini de aynı Çinli firma üretmiş bile olabilir 😆
Monster Aryond A24 (İPS)
Viewsonic VX2418C (Curved VA)
Acer Nitro VG240YSbmiipx (İPS)
Xiaomi Redmi G24 (HDR VA)

10dk bakınıp bile daha düzgün markalar bulabildim, paranızı çöpe atmanıza gerek yok bence hiç bulaşmayın iki markaya da.

Neden alınmaz mesela? Aciklayarak yorum yapmanizi rica etmistim, bu ürünlere çöp diyorsanız bir sebebi vardir neden çöp mesela bu sebebi bende öğrenebilir miyim?

İkisi de fason monitör. Alınmazlar. Boşuna arada kalmayınız.

İkisi de fason monitörse sebebini öğrenebilir miyim bu ürünlerin kusurları ne.

Kalitesiz panel, kötü malzeme kalitesi, ghosting sorunlu (aşırı derecede), rakiplerine göre daha kötü görüntü kalitesi, global olarak satılmayan ve testleri bulunmayan monitörler. Daha çok sebep sayarım ama gerek duymuyorum. Çok basit araştırmalar ile bu cevaplar bulunabiliyor. Forumda önermediğimiz modele "neden" diye bir sebep aranmamalı. Sebebini bilmesek zaten alınmaz yazmayız.

Neden alınmaz mesela? Aciklayarak yorum yapmanizi rica etmistim, bu ürünlere kötü diyorsanız bir sebebi vardir bu sebebi bende öğrenebilir miyim?

Neden alınmaz mesela? Aciklayarak yorum yapmanizi rica etmistim, bu ürünlere çöp diyorsanız bir sebebi vardir neden çöp mesela bu sebebi bende öğrenebilir miyim?

Arkadaşın yazdıklarına ek, bu tür fason üretim monitörlerde ki malzemeler 2 yıl garantiyi kurtaracak kadar götürsün yeter mantığı ile kullanılıyor. Garanti bittikten sonra ver elini arızalar.

Kalitesiz panel, kötü malzeme kalitesi, ghosting sorunlu (aşırı derecede), rakiplerine göre daha kötü görüntü kalitesi, global olarak satılmayan ve testleri bulunmayan monitörler. Daha çok sebep sayarım ama gerek duymuyorum. Çok basit araştırmalar ile bu cevaplar bulunabiliyor. Forumda önermediğimiz modele "neden" diye bir sebep aranmamalı. Sebebini bilmesek zaten alınmaz yazmayız.

Monitoru almistim ve iade ettim yardiminiz icin teşekkürler, peki bana 4.000 TL fazla aşmayan en az 144 Hz 1 ms maksimum fiyat performansi oyuncu monitoru onerebilir misiniz?

Monitoru almistim ve iade ettim yardiminiz icin teşekkürler, peki bana 4.000 TL fazla aşmayan en az 144 Hz 1 ms maksimum fiyat performansi oyuncu monitoru onerebilir misiniz?

Bütçen bir tık düşük. İyi modeller için biraz daha yükseltme yaparsan fena olmaz.

Eğer çıkmıyorsa Acer Nitro VG240YSbmiipx Monitör bunu tercih edebilirsini.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı