Casper Excalibur vs HP Victus

FN 1 bastıgımda makine bayağı soguyor bence cözülmüş ve internette benim gibi düşünenler var.

1703935398127.png

Yüksek performans modunda yapılmış bir test.

Oynadığınız oyunların biri 10 senelik oyun. Diğer ikisini anlatmama bile gerek yok. Cihazı zorlamamışsınız bile.

Evet zorlamadım Battlefield V indiriyorum bir o azıcık zorlar herhalde.

Yok hocam Türk markası ya çamur atacaklar illaki.

Kimin öyle bir amacı var? Türk markası düzgün model çıkarsın onu da önerelim. Buyurun bu SS te bir Türk markası olan Monster'ın cihazının testi:

1703936366137.png

Ben bu cihazı önerdim zamanında forumda ki birçok laptop konusuna yazan üye de önerdi.

2 gün önce bir tanıdık G870 aldı ben kurdum, açıkçası yeni kurulum yaptığım cihazın kurulum boyunca hiç uçan fan sesine maruz bırakmaması, kurulum sonrasında da boşta 35-40 derece bandında çalışması beni şaşırttı. Ek olarak MUX Switch seçeneklerinde ASUS haricinde pek de olmayan harici ekran kartını tamamen devre dışı bırakma özelliğide var ki batarya ile kullanım ihtiyacında olmazsa olmaz bir özellik. Casper alın diyemem ancak markanın şu güne kadar ki ilk kez bu sefer olmuş dediğim ürünü.

Victus alınmalı, bütçe nedir daha iyi bir şey önerelim?
30000 altı bütçem var

Atılan Nitro'yu almayı düşünüyorum önerebileceğiniz RAM var mıdır 8 ya da 16 GB.

İlla ikisi arasından tercih yapacaksan Victus al fakat bu daha iyi, RAM eklemesi yapın:

https://www.hepsiburada.com/acer-ni...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.26.4 bu mu sizin attığınız mı daha iyi.

Son düzenleme:
30000 altı bütçem var.

Atılan Nitro'yu almayı düşünüyorum önerebileceğiniz RAM var mıdır 8 ya da 16 GB.

https://www.hepsiburada.com/acer-ni...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.26.4 bu mu sizin attığınız mı daha iyi.

Excalibur G870 kullanıyorum tek kelimeyle harika. Bunu şu sebepten söylüyorum Monster Casper'ın diğer serileri arkadaşlarımda gördüğüm ASUS TUF gibi ürünlere göre değerlendiriyorum. Casper ısınmayı bu seride çözmüş sağlam soğutması var. Oyunlarda 86 C'yi geçmedi bayağı yük altındayken ve tasarımı çok şık malzeme kaliteside gayet iyi Acer'de gördüğüm ısınma var 90 ve üstü rahat çıkıyor diyorlar birçok paylaşımda. Excalibur'un tek eksiği 105 W değil de en az 120W olsa harika olurmuş.

Excalibur G870 kullanıyorum tek kelimeyle harika. Bunu şu sebepten söylüyorum Monster Casper'ın diğer serileri arkadaşlarımda gördüğüm ASUS TUF gibi ürünlere göre değerlendiriyorum. Casper ısınmayı bu seride çözmüş sağlam soğutması var. Oyunlarda 86 C'yi geçmedi bayağı yük altındayken ve tasarımı çok şık malzeme kaliteside gayet iyi Acer'de gördüğüm ısınma var 90 ve üstü rahat çıkıyor diyorlar birçok paylaşımda. Excalibur'un tek eksiği 105 W değil de en az 120W olsa harika olurmuş.

100 watt üzerinde performans farkı yaratmıyor 4050, 4060, 4070. Acer 90 üstüne düzgün watt değerleri çekerek çıkıyor. Ayrıca performans modunda limitsiz olarak çıkıyor. Excalibur G870 ise ofis modunda dahi GoW oynarken 70 watt ta 97 dereceleri görüyor. Cihazı yüksek performans modunda yanitan performans kullanmaya çalışırsanız thermal thorttle yemekten oyun oynayamazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı