Casper Excalibur vs Monster Tulpar

Konuya neden hiç düzgün yorum yapılmamış? Arkadaşım parçalar aynıysa bile Casper'da soğutmadan dolayı FPS düşüklüğü vardır ve ayarlar farklıdır. Casper'in malzeme kalitesi, İşçiliği ve Kasası leş. 90 derece'de kırmızı ışıklarla donatılmasından bahsetmiyorum bile. Casper alınmaz.
Grafik kartları olarak iki model de 120 fps verebiliyorsa, Casper'da veremesinin nedeni monitör yani ekranın istenilen çözünürlükte 120 fps verebilecek bir ekran olmamasından kaynaklanabilir, fakat araştırmadım, neticede iş grafik kartıyla bitmiyor, ekrana basılana kadar grafik kartı, ram, işlemci, termal seviye, ekranın özelliği ve yeterliliği vs zincirleme herşeyin full hd 120 fps oyunu oynatabilecek kapasiteye sahip olması gerekir, tabi işin bide ayar kısmı var.
 
Grafik kartları olarak iki model de 120 FPS verebiliyorsa, Casper'da veremesinin nedeni monitör yani ekranın istenilen çözünürlükte 120 FPS verebilecek bir ekran olmamasından kaynaklanabilir, fakat araştırmadım, neticede iş grafik kartıyla bitmiyor, ekrana basılana kadar grafik kartı, RAM, işlemci, termal seviye, ekranın özelliği ve yeterliliği vs zincirleme her şeyin Full HD 120 FPS oyunu oynatabilecek kapasiteye sahip olması gerekir, tabii işin bir de ayar kısmı var.

Hocam 1,5 senelik konuyu hortlatmışsınız.
 

Geri
Yukarı