Casper Excalibur vs Monster

Bende Excalibur G770'i iade edip MSI aldım hocam o Coil Whine benzeri ses vardı bende de hatta burada paylaştım okuyabilirsiniz. Ama bu hepsinde olacak diye bir şey yok benim talihsizliğim yoksa Excalibur fiyatına göre güzel bilgisayarlar üretiyor.
Hocam eklemeyi unutmuşum bunda da var ama aşırı derecede az C-State özelliğini kapatınca ses kesiliyor o yüzden kullanıyorum ben. Ayrıca çok yoruldum Monster olayında iade falan uğraşmak istemiyorum artık. Monsterda ki coil whine çok sesliydi sürekli kulak tırmalıyordu bunda ThrottleStop ile C-STATE devre dışı bırakıyorum sıfırlanıyor ses baya keyifli oluyor kullanımı.

Hocam eklemeyi unutmuşum bunda da var ama aşırı derecede az C-State özelliğini kapatınca ses kesiliyor o yüzden kullanıyorum ben. Ayrıca çok yoruldum Monster olayında iade falan uğraşmak istemiyorum artık.

Her laptopta bir ses olur hocam hatta oyun laptopları zaten çok sessiz çalışmaz ama bende ki ses biraz daha farklıydı bilgisayar açıkken oluyordu sadece ve ateş yakarsın da bir ses gelir ya çıt diye o sesten çıkıyordu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı