Casper Excalibur vs Monster

ekrem816

Kilopat
Katılım
13 Kasım 2015
Mesajlar
1.160
Çözümler
3
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Geçmiş yıllarda Casper laptop kullanmıştım ama düşük seviye bir cihazdı. İçeisinde GT540M ekran kartı vardı. Ama insanlar Casper laptop aldığımı duyduklarında hep "keşke onun yerine X marka alsaydın" gibisinden konuşurlardı. Şimdi Kara Cuma'da hangisi denk gelirse onu alayım diyorum ama benim Casper'a olan ön yargım devam ediyor. Kullananlar ne düşünüyor? Bu seriyle geçmişin izleri silindi mi? Casper marka bir laptop için 15-16K verilir mi?
 
Casper marka bir laptop için 15-16K verilir mi?
Verilmez.

Bunu alırsın, 8 GB RAM eklersin. Mis gibi olur.
 
Casper Excalibür G770 kullanıyorum. Yaklaşık olarak 1 yıldır bende. Gayet memnunum. Sıcaklık değerleri normal. Ben de monsterla casper arasında kalmıştım ama casper aldım ve memnunum.
 
Geçmiş yıllarda Casper laptop kullanmıştım ama düşük seviye bir cihazdı. İçeisinde GT540M ekran kartı vardı. Ama insanlar Casper laptop aldığımı duyduklarında hep "keşke onun yerine X marka alsaydın" gibisinden konuşurlardı. Şimdi Kara Cuma'da hangisi denk gelirse onu alayım diyorum ama benim Casper'a olan ön yargım devam ediyor. Kullananlar ne düşünüyor? Bu seriyle geçmişin izleri silindi mi? Casper marka bir laptop için 15-16k verilir mi?

Casper her türlü her zaman kötü, Monster'ın bazı kasaları çok iyi, bazı kasaları çok kötü.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı