Casper F300 Bluetooth bağlantısı kuramıyor

Makaleler
1
Merhaba, Casper F300 bilgisayarım ile Bluetooth kulaklığıma bağlanmaya çalışıyorum ama olmuyor. Bazen şans eseri bağlanıyor fakat birkaç saniye sonra bağlantı kopuyor ve yeniden bağlan dediğimde bağlanmıyor. Sorunun kulaklıkta olacağını düşünerek başka kulaklık denedim. Durum onda da aynı. Aygıt yöneticisinde "Bluetooth çevre aygıtı" adında bir şey var ilk defa gördüğüm. Sorun bundan mı kaynaklanıyor acaba diye güncellemeyi denedim, orada da "Windows Update gerekli güncellemeyi bulamadı" hatası aldım. Sizce kulaklığımı bilgisayara nasıl bağlayabilirim? İki kulaklık da sorunsuz olarak iPhone 6 ve Casper C900 bilgisayara bağlanıyor. Sorunun bilgisayar kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama işin içinden çıkamadım.
Hala bağlayamadım. Şans eseri biraz ses aldım fakat cızırtılı ve kesik kesik bir sesti.

Son düzenleme:
Donanım aygıtlarından Bluetooth başlığı altındaki girdiye ait görseli atar mısın? BT kartı nedir?
Kart bu ise driverları kurup tekrar dene:RTL8723BE Software - REALTEK
Kart bu evet. Sürücüsünü hem Casper'ın sitesinden hem de gönderdiğiniz siteden yükleyerek denedim ama değişen bir şey olmadı. Şu an yanımda Bluetooth kulaklık bulunmuyor maalesef. Akşam eve gittiğimde yeniden deneyeyim.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı1.JPG
    Ekran Alıntısı1.JPG
    10,4 KB · Görüntüleme: 50
  • Ekran Alıntısı2.JPG
    Ekran Alıntısı2.JPG
    12,7 KB · Görüntüleme: 55
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı