Casper G770 Alınır mı?

Cezam vardı yazamadım. Bütçem 18k civarı çok üstüne çıkmak istemiyorum.

Casper excaliburu neden önermiyorsunuz peki? Sorunu nedir bu laptopun?

Ram 8GB ve ekran kartı ti değil 8gb ram ile dl2 gibi oyunlarda pc zorlanır.

Evde durmamak ve yayıncılık çok tezat şeyler. Her yayıncının sağlam bir masaüstü ve seti olur. Casper laptopla bırak yayını, oyun bile sıkıntılı olur.

RAM'i sonradan ekleyebilirsin.
Aynı RAM'i bulmak gerekiyor ki diyelimki buldum içini açacağım için en ufak sorunda bana diyeceklerki için açmışsınız o yüzden olmuş zaten bütçem 18k onun yerine :
Gigabyte G5 ME-51EE213SD i5 12500H 15.6 nasıldır?

Evde durmamak ve yayıncılık çok tezat şeyler. Her yayıncının sağlam bir masaüstü ve seti olur. Casper laptopla bırak yayını, oyun bile sıkıntılı olur.
Yapmak istiyorum yıllardır yapacağım güya ailem sağolsun 5dk evde duramıyorum ama yinede yapmak istiyorum en azından denemiş olurum.

Aynı RAM'i bulmak gerekiyor ki diyelim ki buldum içini açacağım için en ufak sorunda bana diyeceklerki için açmışsınız o yüzden olmuş zaten bütçem 18k onun yerine:

Yapmak istiyorum yıllardır yapacağım güya ailem sağ olsun 5dk evde duramıyorum ama yine de yapmak istiyorum en azından denemiş olurum.

İlla aynı RAM'i bulmana da gerek yok, Gigabyte Clevo kasa kullanıyor sıcaklıkları ve kalite olarak kötü.

Aynı RAM'i bulmak gerekiyor ki diyelimki buldum içini açacağım için en ufak sorunda bana diyeceklerki için açmışsınız o yüzden olmuş zaten bütçem 18k onun yerine :

Yapmak istiyorum yıllardır yapacağım güya ailem sağolsun 5dk evde duramıyorum ama yinede yapmak istiyorum en azından denemiş olurum.
Bende diyorum, her işin bir ihtiyacı, ortamı vardır. Evde oturarak dükkan işletemeyeceğin gibi, evde olmadan yayıncı da olamazsın. Yayıncı adamın güçlü masaüstü olacak, çift ekranı olacak. Bunlarsız yaparsın ama hiç bir şeye benzemez, soğur bırakırsın. Ayrıca biraz bilgisayar bilgisi edin. Casper ın neden kalitesisiz olduğunu araştır.

İnanın her şey. Ben hayatımda daha sorunlu 1-2 cihaz gördüm onlar da kronik değildi.

Paneli ne kadar iyi durursa dursun kalitesiz, kasası, anakartı, soğutması berbat zaten. Kışın soba olarak iş görür, 100 derecelere çıkıyor çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı