Casper G770 iyi mi?

Fan sesi tüm Gaming laptoplarda var olan bir durum. Bu arada bir şeyin çözüldüğü yok maalesef😀 şöyle bir SS bırakayım. Kendi serisi içinde biraz ilerleme var sadece.
Honeywell 7950 termal ped öneririm. 4.3 GHz bandında tam yük 75-84 derece arası kullanıyorum. Ayrıca minik undervolt dokunuşu yaparsanız daha da düşecektir.

Fan sesli çalışıyor diyenleri anlamıyorum hiçbir zaman. Bu bir OYUNCU BİLGİSAYARI olarak satılıyor. İçinde 3050 gibi kısmen güçlü denilebilecek bir ekran kartı var. Bu ekran kartı güçlü doluğu için otomatik olarak ısınacak da doğal olarak. Bunu üfleyerek mi soğutacağız? Verdiğin para 20k gibi düşük bütçe. Gidip casper yerine asus alsan bu sorunlar olmayacak mı? Verilen para 50-60k gibi yüksek mebla olsa böyle detaylar konuşulur ama bu meblalarda bunların hepsi böyle. Bende de G770 var ve şuana kadar indirdiğim oyunlarda ne aman aman bir ısınma yaşadım ne de drop yedim. FH4, FİFA22, GTAV gibi ekran kartı isteyen oyunları da oynadım ekstra anormal ısınma hissetmedim. Tek sıkıntı genel anlamda plastik ve benzeri ürün olduğu için biraz can sıkıyor ama çok problem değil bence. Sonuçta verilen para 20k.

Bilgisayarı kullanıyorum şu an gayet iyi gibi film YouTube Word işlerinde 0 ses çalışıyor. Şarja takılı olmadan 4.3 GHz'ye kadar gördüm. Ekran kartıda boşta 30 derece.

Arkadaş öncelikle hayırlı olsun arkadaşların bahsetiği gibi kötü değil. Sadece artık ortalamanın altında olan bir sisteme sahip ayrıca ısınma durumu bu seride evet çok da iyi değil. Fan sesi durumuda bu bilgisayarlar oyuncu bilgisayarlar bir donanımı küçük bir alana sığdırıp yüksek performans vermesi isteniyor fan sesinin bu şekilde çıkması normal ama 50k veya üstü alırsın onlarda bu sesi daha minime etmişlerdir ama yine de bu ses kendini belli eder.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı