Casper G770 laptop bakım sonrası CPU 100 derece

Blackfenix

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Memur
Casper G770'im var geçtiğimiz cuma günü bakımını yaptırdım. Aynı gün akşamı ise bir tane tek fanlı laptop soğutucusu aldım ancak crackli bir oyunda FPS ölçme programında i5 11400H 100 dereceyi gördü. Bakımı tam yapamadılar galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim laptopta turbo boost var onu açınca performans artıyor ancak sıcaklık da artıyor. TBsiz 80de oynarken TB ile 100 dereceyi geçiyor. Sizde de varsa ve aktif ise nihai perfırmanstan dolayı sıcaklık artıyor olabilir.

Casper G770'im var geçtiğimiz cuma günü bakımını yaptırdım. Aynı gün akşamı ise bir tane tek fanlı laptop soğutucusu aldım ancak crackli bir oyunda FPS ölçme programında i5 11400H 100 dereceyi gördü. Bakımı tam yapamadılar galiba.

Termal macun koymamış olabilirler veya az koymuş olabilirler veya taşmıştır. Ya da aşırı kötü bir macun kullanmışlardır.

Casper servisinden sonra çoğu kişi böyle konu açıyor, ya düzgün macun suremiyorlar ya da sürdükleri macun 10 liralık. Bakımını kendin yap derim.

Bu olay son iki bakımdır öyle ilk bakımda öyle bir sıkıntı yoktu

Benim laptopta Turbo Boost var onu açınca performans artıyor ancak sıcaklık da artıyor. TBsiz 80'de oynarken TB ile 100 dereceyi geçiyor. Sizde de varsa ve aktif ise nihai perfırmanstan dolayı sıcaklık artıyor olabilir.

İki türlüde denedim kendi fanınıda en yüksek moda almamam rağmen 5 dakika beklememe rağmen düşmedi. Şimdi aklıma geldi işlemci ısındığı zaman FPS düşmesi olması lazım değil mi oyunun ana ekranında FPS sabitti hep.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı