Casper G770 laptopa 2 ekran bağlamak performansı etkiler mi?

lustben

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Casper G770 laptop sahibiyim. Laptopa iki ekran bağladım. Normalde tek ekran monitör olarak kullanıyordum fakat şimdi iki tane kullanmak istedim. Acaba performansında bir düşüş yaşar mıyım?

NVIDIA GeForce RTX 3050 laptop GPU.
12th gen Intel(R) Core(tm) i5-12450H
16 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok aşırı bişey fark ettireceğini düşünmüyorum ama aynı anda 2 oyun çalıştırmak kesinlikle etkileyecektir

Arkadaşlar merhaba. Casper G770 laptop sahibiyim. Laptopa iki ekran bağladım. Normalde tek ekran monitör olarak kullanıyordum fakat şimdi iki tane kullanmak istedim. Acaba performansında bir düşüş yaşar mıyım?

16 GB RAM.
Fakat 1 oyun ve discord vb. Açarsan çok büyük bir fark olmayacaktır ben televizyona bağlayarak oyun oynamıştım mesela

16 GB RAM.

Çift monitörlü kasa kullanıyorum yanda video falan açarsan ve tam ekrana alınca bende Battlefield 1'de mesela 140 150 FPS'ten 125 130a falan düşüyor yani böyle handikapları var eğer ki karta yük bindirmeyen bir şey yaparsan yan monitörde (Discord Spotify WhatsApp vs. Gibi) sorun olmaz.

Çok aşırı bir şey fark ettireceğini düşünmüyorum ama aynı anda 2 oyun çalıştırmak kesinlikle etkileyecektir.

Fakat 1 oyun ve Discord vb. açarsan çok büyük bir fark olmayacaktır ben televizyona bağlayarak oyun oynamıştım mesela.

Yani evet dediğiniz gibi oldu. LoL oynarken yanda Spotify ve Blitz ekrabı açık dururken herhangi bir FPS kaybı yaşamadım. Fakat şu an LoL oynarken yan ekrana geçiş yapamıyorum. Herhangi bir ayarı var mı bunun?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı