Casper Gamebook Yapmış :)

Reklama bakarak ürün hakkında bilgi edindiğini düşen kişinin IQ seviyesini merak etmiyor değil insan...

Sen istediğin kadar nefesini tüket, biz hiçbir zaman Casper tavsiye etmeyeceğiz :) Ve insanlar sahte bir hesap ile gelip ileri geri konuşan bir kendini bilmezi değil, 10 yıldır burada olan ve kendi kullandığı ürünleri başkalarına tavsiye eden bir kişiyi ve kurumu ciddiye alacaklar. O yüzden o boş nefesini daha faydalı işlere harca ;)

Ha bu arada daha yeni başladık. 2017 çoook eğlenceli olacak bu kalitesiz ürünleri millete itelemeye çalışan firmalar için.

Reklama bakarak ürün hakkında bilgi edindiğini düşen kişinin IQ seviyesini merak etmiyor değil insan...

Sen istediğin kadar nefesini tüket, biz hiçbir zaman Casper tavsiye etmeyeceğiz :) Ve insanlar sahte bir hesap ile gelip ileri geri konuşan bir kendini bilmezi değil, 10 yıldır burada olan ve kendi kullandığı ürünleri başkalarına tavsiye eden bir kişiyi ve kurumu ciddiye alacaklar. O yüzden o boş nefesini daha faydalı işlere harca ;)

Ha bu arada daha yeni başladık. 2017 çoook eğlenceli olacak bu kalitesiz ürünleri millete itelemeye çalışan firmalar için.
Boşuna dememişler Recep Bey cehalet erdemdir diye. Arkadaş bios güncellemesinin ne olduğunu bilmediği için eksikliğini asla hissetmeyecek, o wolfteam oynamaya devam etsin.

Wolfteam oynamak için bile pardon pardon tetris oynamak için bile casper almam,almayın,aldırmayın... Not:bir casper kullanıcısı.

mTalk'tan gönderildi

Casper, Casper, Casper ? Casper ? Casper ? Gamebook ? Geymırlar için, makrocu Maynegıraftçılar için, LoL'de millete ana bacı küfredenler için geymır lapebooh üretmiş. Herkese tavsiye ettiğim gibi (!) kendim de kullanıyorum (!). Abim eve çıktı, ona vermeyi düşünüyorum. Biraz da o ısınsın :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı