Casper garanti sorunu

Uranhay

Kilopat
Sosyal Tayfı
Yer
Türkiye
Arkadaslar, Casper marka telefonum bozuldu servise yolladik. Sorun batarya idi. Degistirdik dediler gonderdiler. Gelen telefon 6 dakikada %1 sarj oluyor. Musteri hizmetlerini aradik 'Orijinal sarj aleti ile %100'e kadar sarj edin eger ani bir dusus olursa bildirin.' Dedi. Arkadaslar %100 olana kadar 1 asir gececek gibi duruyor. Madem yapmadiniz yenisini gonderseydiniz be kardesim 15 gun bosuna mi bekledik? Ne yapmaliyim sizce?

Sorun devam ediyorsa tekrardan gönderin, ardından da THH'ine başvurun. İyi alıştılar bunlar milleti kandırmaya. Böyle bir şey yok. Ben 2000 liralık monitör alıcam sıfır, ölü piksel çıkacak, bunu garantiye yollayacaklar, geri gelecek bilmem ne. Cidden bu gibi durumlarda uzun olsa da tek çözüm Tüketici Hakem Heyeti.

Öncelikle ilk şarjını yapın. Daha sonra deneyip buraya bildirin.
Sarj %22 iken aniden %100 oldu cok sasirdim. Cunku telefonun yapildigini ve detayli incelemeden gectigini iddia etmislerdi. Gel gor ki telefon yapilmadan once de %20'lerden %100'e atiyordu birden.

%60'tan sonra da kapansin soyle.

Bu arada musteri hizmetleri ile konustum geri gonderebilirsiniz diyor. Hay ben boyle isi...
@Odyofil Hocam %89'dan %0'a aniden indi yine. Bataryayi degistirmemis cok yetkili devasa yetkili servisimiz. Ayni hatalari yine aldim. Allah belanizi versin Casper yetkili servisi!
Ne yapmam lazim arkadaslar yardimci olun lutfen.

Son düzenleme:
Sarj %22 iken aniden %100 oldu cok sasirdim. Cunku telefonun yapildigini ve detayli incelemeden gectigini iddia etmislerdi. Gel gor ki telefon yapilmadan once de %20'lerden %100'e atiyordu birden.

%60'tan sonra da kapansin soyle.

Bu arada musteri hizmetleri ile konustum geri gonderebilirsiniz diyor. Hay ben boyle isi...
@Odyofil Hocam %89'dan %0'a aniden indi yine. Bataryayi degistirmemis cok yetkili devasa yetkili servisimiz. Ayni hatalari yine aldim. Allah belanizi versin Casper yetkili servisi!
Ne yapmam lazim arkadaslar yardimci olun lutfen.

Casper'in her konuda yetkili servisi bu denli problemli sanırım, ben laptop almıştım casper'den daha 2 ay geçmeden kasası çatladı bana monitörü sert açıp kapattığınızdan olmuş sizin hatanız dediler, küfür kıyamet telefonda sövdükten sonra 700tl'lik fiyatı 150tl'ye düşürdüler yaptıktan sonra gönderdiler ki bu sefer dvd rom açılmıyordu, hiç muhattap olmak istemedim kendim baktım kasa içinde dvd rom+wifi kartı anakarta takmamışlardı, bu kadar sorumsuzluk olmaz yani, mahkemeye vermiştim sonuç çıkmadı.

Şikayet sitelerine yazın. Hemen dönüp ilgileniyorlar. Ücret istedikleri tableti ücretsiz yaptırmıştım. Bataryanız değişmemiş. %20'den %100'e hızla atlama yapan bataryanın %80'i ölmüş demektir.

Şikayet sitelerine yazın. Hemen dönüp ilgileniyorlar. Ücret istedikleri tableti ücretsiz yaptırmıştım. Bataryanız değişmemiş. %20'den %100'e hızla atlama yapan bataryanın %80'i ölmüş demektir.
Hocam ayrica %89'dan aniden %0'a indi ve actigimda sarj %79 idi. Sonrasinda 3-4 dakika icinde sarj 47 falan oldu. Bataryayi degistirmis olma olasiligi yok.

Hangi sikayet sitesine yazayim?

1582574358144.png

Haydi buyur 🤬

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı