Y_E_Ottoman
Hectopat
Daha fazla
BIOS'u nereye kopyalıyorsan oraya. BIOS'u USB belleğe kopyaladığına göre USB belleğe. Bunu daha ilk mesajda belirtmiştim:
Anakart BIOS sürüm bilgisi yazan ekrandan bir fotoğraf atar mısın?
Anakart ile ilgili bilgilerim.
Güzel kardeşim neden konunun başından beri sistemin Casper olduğunu söylemiyorsun? BIOS özelleştirildiği için standart modelin güncellemesi yüklenemiyor. Bu rehberle bir dene bakalım:Anakart ile ilgili bilgilerim.
Güzel kardeşim neden konunun başından beri sistemin Casper olduğunu söylemiyorsun? BIOS özelleştirildiği için standart modelin güncellemesi yüklenemiyor. Bu rehberle bir dene bakalım:
Rehber: EFI Shell ile BIOS Güncelleme
Bazı sistemlerin BIOS güncellemesi için doğrudan EFI Shell kullanılabiliyor. Bu rehberde USB ile EFI Shell'e boot edip nasıl BIOS güncellemesi yapabileceğinizi gösteriyoruz. Burada örnek olarak Gigabyte anakart kullanıyoruz. BIOS dosyası Gigabyte'ın sitesinden ZIP olarak indirin ve klasöre...www.technopat.net
Onu ben ekledim.Bir de konu başlığında yazıyor sistemin Casper olduğu.
Kusura bakma abi ben ilk defa böyle bir yere atıyorum bir tane daha atmıştım onunla karıştırmışım.
Ben Casper destek ile konuştum bana gerekli adımları anlatıp dosyaları verdiler ben başarılı bir şekilde EFI Shell ile F11 sürümüne güncelledim fakat Casper destek o kadar ilgisiz ki zar zor ağızlarından laf aldım ve System mode audit ile ilgili birçok kez konu açtım ve bir türlü cevap alamadım. BIOS'u güncellememe rağmen System modum hala Audit te kalmış durumda bu yüzden Secure Boot'u aktif edemiyorum. Bu konu hakkında bilgin varsa yardımcı olur musun abim?
@Recep Baltaş
Reset to Setup Mode seçeneğini denediniz mi?Ben Casper destek ile konuştum bana gerekli adımları anlatıp dosyaları verdiler ben başarılı bir şekilde EFI Shell ile F11 sürümüne güncelledim. Fakat Casper destek o kadar ilgisiz ki zar zor ağızlarından laf aldım ve System mode audit ile ilgili birçok kez konu açtım ve bir türlü cevap alamadım. BIOS'u güncellememe rağmen System modum hala audit te kalmış durumda. Bu yüzden Secure Boot'u aktif edemiyorum. Bu konu hakkında bilgin varsa yardımcı olur musun abim?
@Recep Baltaş
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.