Casper H36FD Güncel Bios

Ben sadece nasıl güncelleniyor onu soracaktım.
Konu ile ilgisi olmadığı için uyardım yoksa sorun yok. Bu gibi konu başlığı istekler konuyu saptırdığı için istemiyoruz bu tür soruları.

Sürüm: 203

Kurulum:
Usb bootable edip dosyaları usb belleğin içine atın. Biostan usb boot edip 98 ekranı geldiğinde Flash203 yazıp enter'a basın. İşlem bitince bilgisayarı yeniden başlatıp bios default yapın.

İndirme bağlantısı:
Link

Murat Bey ben bu Bios güncellemesini yaptım Teşekkür ederim. 2. Ekran kartı pasif olacak mı?

sürüm: 203

kurulum:
USB bootable edip dosyaları USB belleğin içine atın. BIOS'tan USB Boot edip 98 ekranı geldiğinde FLASH203 yazıp Enter'a basın. İşlem bitince bilgisayarı yeniden başlatıp BIOS default yapın.

indirme bağlantısı:
Link

Merhaba konu hortlamış gibi olacak ancak orijinal 201 sürümünü nereden bulabiliriz. 203'e geçtikten sonra bilgisayar durduk yere donmaya ve kapatıp açmadan çalışmamaya başladı. Acaba elinizde mevcut mu?

merhaba dosyayı indirdim ama bir türlü 203 sürümüne geçemedim . Dosyanın benim elimdeki anakart ile uyumlu olmadığını belirtiyor dos ekranında . 203 sürümünün bios bin dosyası varmıdır?
Merhaba konu hortlamış gibi olacak ancak orijinal 201 sürümünü nereden bulabiliriz. 203'e geçtikten sonra bilgisayar durduk yere donmaya ve kapatıp açmadan çalışmamaya başladı. Acaba elinizde mevcut mu?
201 sürümünün bios bin dosyası elimde var . bios üzerine yazmak istersen bios dosyası ektedir.
EK1: h36fd rev2.1 niwida.rar
sürüm: 203

kurulum:
USB bootable edip dosyaları USB belleğin içine atın. BIOS'tan USB Boot edip 98 ekranı geldiğinde FLASH203 yazıp Enter'a basın. İşlem bitince bilgisayarı yeniden başlatıp BIOS default yapın.

indirme bağlantısı:
Link

Casper H36fd ye dosyayı yuklemeye çalışıyorum ama dosyanın uyumlu olmadıgı hatasını alıyorum. Başka bir dosya elinizde var mıdır hocam? birde bu dosyayı yukleyemıyorum her zaman esc ile pop menusunde flash bellegimi enter komutunu veremiyorum . yükleme talimatına dair bir veddo varmıdır?usb mi rufus üzerinden freedos olarak boot yapıyorum.
WhatsApp Image 2021-06-09 at 10.55.02.jpeg

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam. Bu lanet PC'den bende almış bulundum. Flash komutu ile güncelleme yapacak dosyaya nereden erişebiliriz. Bin uzantılı dosyalar var onları nasıl yükleyeceğiz bilmiyorum. . Lütfen yardımcı Olun. Elinde olan varsa upload ederse çok sevinirim..
Sürüm: 203

Kurulum:
USB bootable edip dosyaları USB belleğin içine atın. BIOS'tan USB boot edip 98 ekranı geldiğinde FLASH203 yazıp Enter'a basın. İşlem bitince bilgisayarı yeniden başlatıp BIOS default yapın.

İndirme bağlantısı:
Link

Hocam erişim izni istiyorum 3 gündür sizden ama linke erişim izni vermiyosun :) rica etsem izin verir misin ya da başka bir siteye upload eder misin? Makine berbat halde.
@Murat5038 dosyayı paylaşmanı bekliyorum flash komutu ile güncellemeli :(
@Murat5038 foruma girdiğini görüntülüyorum 😁 şu konuya benim derde bir el atar mısın?
@Murat5038 foruma girdiğini görüntülüyorum 😁 şu konuya benim derde bir el atar mısın?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı