Casper Kalite Yorumu

Bundan sadece bir kaç ay önce arkadaşım bilgisayarını getirdi tabi ki casper marka. Çökmüş format atılacak, servise vermiş bilgisayarı. Servisin verdiği cevap anakartta sorun var format atılamıyor. Aldık bilgisayarı uğraşmaya başladık. Önce bios ayarlarını internetten araştırıp yaptık sonrada windows 8.1 e formatladık.

Sözde anakartta sorun vardı ve bu sorun kullanıcı hatasıymış. Allah bilir ne kadar para alacaklardı. Servisin sahtekarlığına şahit olduktan sonra fazla bir şey demeye gerek yok.
 
Casper kullanıcıyı değil kendi cebine giren parayı önemser. Şimdilik bir sorununuz olmayabilir ama herhangi bir sorundan teknik servise gittinizde neden casper önermediğimizi anlayacaksınız.
 
Son düzenleme:
ben casperı kullanmadım ama kullanan arkadaşlam ve akrabalarım oldu ve gördügüm şey hepsinin bilgisayarları rezaletti hepsi şikayet ediyordu. casper para gözdür bunu şöyle söyleyebilirim bilgisayara format atmayı bilmegim zamanlar gidip pc mi formatlatacaktım pcyi toplattıgım yer taşınmıştı ve yakında tek casper bayi var bilgisayar servisi olarak oraya gidip fiyat sordum bilgisayan win 7 idi ve ben win 8 istiyodum (o zamanlar yeni çıkmıştı win 8) adamlar win 7 atarsak 20 tl win 8 atarsak 30 tl dediler ve win 8 atarsak pişman olursun dediler resmen para gözlüktür bu bide önermiyolardı win 7 den win 8.1 e kendim attım formatı ve win 7 de yavaş olan (donmayan ama yavaş haraket eden) pc hızlandı önermedikleri şey bana yaradı. şimdi win 10 kullanıyorum onlar sayesinde formatı kemdim atmaya başladım ki iyiki başlamışım. casperın kullandıgı parçalar çok kalitesiz arkadaş bilgisayara ram takmak istemiş ama pc ramı kaldırmamış sonra bana getirdi pcyi bu pc yi yaparmışın açılmıyor dedi pc yi açtım içi rezaletti anakartı hiç bilmedigim bir markaydı sonra yapmaya başladım ramleri denedim dendim olmadı sonunda tek ramle denedim (3 ram takılıydı) ve iki slot hariç hepsi ramleri tanıdı (bir ram arttı o da aldıgı ram) sonra baktım ki ram slotları çatlamış kontrol edince farkettim anakartı eksik vidayla takmışlar bu nedenle arkadaş rami takarken batstıdıgı sırada iki slot çatlamış ve de olaydan anlayacağımız üzere işçilikte sıfır bu nedenle casper önerilmez rezalettir.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı