HP Notebook Kalite Yorumu

Hp hakkında doğru bir konumu ?

• Oy verenlerin toplamı
    22
Aktif olarak dv6-6030st modelini kullanmaktayım yaşadıklarının aynısını yaşıyorum şu an. Bileğimin değdiği kısımın boyası attı ve oyunlarda fan çıkışına sosis falan koy pişer. Şimdiye kadar 4-5 kere düşürdüm harddiskin bozulması dışında bir sorunla karşılaşmadım.

Kendim, HP DV5 (yada 6) kullanıyordum. Mail yazmak bile zor oluyordu. Klavyeye dokunurken elim yanıyordu. Çevremdeki 3 kişide de vardı, durum aynı. Oyun oynayamıyorlardı aşırı sıcaklıktan, ne hikmetse pc kapanmıyodu ama klavye yanıyordu.

www.vatanbilgisayar.com: HP PAVILION 15-P015ST CORE İ5 4210U 1.7GHZ-8GB-1TB-15.6"-2GB W8.1 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar ,Bende Hp'nin bu modelini kullaniyorum. Isınma sorunu kesinlikle yok, normal bir dizüstü kadar ısınıyor. Oyun oynarken altına Thermaltake'in soğutucusunu koyuyorum :D
Sizin u serisi bir işlemci ve GT serisi bir ekran kartı olduğu için ısınmaz. Çünkü işlemciniz performans olarak zayıftır ancak pil ömrü olarak iyidir.

HP'nin alev alması yazısını ilk abartılı buldum. Dün bakmıştım bu konuya. HP nin pavilion dv6 geldi (Geri gönderdim)2 saat önce. 8 yıllık PC bir 10 dakika çalıştırdım. Lanet olası gerçekten alev alıyordu. Elim yandı dokunduğum da. Yeni serileri de duyduğuma göre aynıymış. Sonuç olarak Caspert bilirdim dünyanın en dandik markası diye. Caspert, HP'yi gerçekten tokatlıyormuş onu anladım. Son olarak Caspert f600 serisi kullanma imkanım oldu. Muadillerinden hiç bir eksiğini göremedim ve gayet inceydi tek kusuru plastik olmasıydı. Caspert f600 serisin de gerçekten başarılı, tabi içini açıp bakmadan son kararı söylemek zor.

HP'nin alev alması yazısını ilk abartılı buldum. Dün bakmıştım bu konuya. HP nin pavilion dv6 geldi (Geri gönderdim)2 saat önce. 8 yıllık PC bir 10 dakika çalıştırdım. Lanet olası gerçekten alev alıyordu. Elim yandı dokunduğum da. Yeni serileri de duyduğuma göre aynıymış. Sonuç olarak Caspert bilirdim dünyanın en dandik markası diye. Caspert, HP'yi gerçekten tokatlıyormuş onu anladım. Son olarak Caspert f600 serisi kullanma imkanım oldu. Muadillerinden hiç bir eksiğini göremedim ve gayet inceydi tek kusuru plastik olmasıydı. Caspert f600 serisin de gerçekten başarılı, tabi içini açıp bakmadan son kararı söylemek zor.
Caspert ne ? Casper HP yi tokatlıyor mu? Güldürdün :LOL::LOL:
Bende Hp g62, dv6 2000, dv5 1000 serisi var. Evet doğru ısınma sorunu var ama yeni serilerinide deneme şansım oldu ve hiç ısınma sorununuda çekmedim. Bu markanın tasarımları başka. Hp Dv8 i gördün mü sen? Bence bu marka tasarımı için bile alınır. İlla oyun oyniyacaksanız(Ağır oyunlar) bi zahmet Omen serileri veya Gamebook'lara bakın.

Bende Hp g62, dv6 2000, dv5 1000 serisi var. Evet doğru ısınma sorunu var ama yeni serilerinide deneme şansım oldu ve hiç ısınma sorununuda çekmedim. Bu markanın tasarımları başka. Hp Dv8 i gördün mü sen? Bence bu marka tasarımı için bile alınır. İlla oyun oyniyacaksanız(Ağır oyunlar) bi zahmet Omen serileri veya Gamebook'lara bakın.
Maşallah, zehir gibisin.

Bende HP G62-B56ST modeli vardı 6 yıl içerisinde macununu bile değiştirmemiştim GTA 4'de işlemci 65 derece, ekran kartı 73 derecelerde oynuyordum. Şimdiki sistemimde GTA 4 orta ayarlarda işlemci 85 derece ekran kartı 90 derecede oynuyorum. Macun yenileme işlemini geçen ay yaptım.

Bende HP G62-B56ST modeli vardı 6 yıl içerisinde macununu bile değiştirmemiştim GTA 4'de işlemci 65 derece, ekran kartı 73 derecelerde oynuyordum. Şimdiki sistemimde GTA 4 orta ayarlarda işlemci 85 derece ekran kartı 90 derecede oynuyorum. Macun yenileme işlemini geçen ay yaptım.
Hocam Hp nin o serilerinde ısınma sorunu var. Özellikle tamamiyle Amd olanlar. Bende de aynı cihazdan var Intel olan ama oyun oynamıyorum artık yaşını doldurdu oyun konusunda. Anakart arıza verir diye korkuyorum.
Eğer oynicaksanız bence iyi bir termal macun tekrar sürün. İnternette macun yenileme olayını 7-8 ayda bir yapılması gerek yazıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı