Casper Laptop Görüntü Bozulma Sorunu

Son düzenleme:
Valla ben de şaşırdım çok sağol ya :D Hiç umudum yoktu dedim ne kaybedicez vurayım arkasına baktım düzeldi :D
Önemli değil kardeşim aslında CasperT görünce hiç yardım etmeyecektim ama merak ettim gireyim bir bakıyım dedim konuya. Allah'ın sevdiği kuluymuşsun tam adamına denk geldin. Eğer bir daha aynı şey ile karşılaşırsan bu sefer paneli yerinden sök ve oradaki kabloları düzgünce çıkar ve pamuk ile biraz sil tozunu al ondan sonra tekrar tak ama düzgünce. PC çalışırken de yapabilirsin sıkıntı olmaz ama yinede kapalı yap sen.

Önemli değil kardeşim aslında CasperT görünce hiç yardım etmeyecektim ama merak ettim gireyim bir bakıyım dedim konuya. Allah'ın sevdiği kuluymuşsun tam adamına denk geldin. Eğer bir daha aynı şey ile karşılaşırsan bu sefer paneli yerinden sök ve oradaki kabloları düzgünce çıkar ve pamuk ile biraz sil tozunu al ondan sonra tekrar tak ama düzgünce. PC çalışırken de yapabilirsin sıkıntı olmaz ama yinede kapalı yap sen.
Paneli yerinden sök derken onu nasıl yapıcam? Panel dediğin şey ekran mı?

Paneli yerinden sök derken onu nasıl yapıcam? Panel dediğin şey ekran mı?
Evet görüntünün olduğu yere panel(ekranda denir haklısın) denir. Sökerken dikkatli olmalısın ekranın sağında solunda pkastik yuvarlak siyah şeyler olur onları cımbız yada düz tornavida ile çıkarttıktan sonra tüm vidaları söküyorsun. Sonra o plastik çerçeveyi söküyorsun ve panel meydana çıkıyor. Onuda üstteki ve alttaki vidalardan kurtardıktan sonra çıkartıp kablolarını söküyorsun bu kadar.
Kardeş bu arada çalışırken de fotosunu atar mısın ekranın. :)

Evet görüntünün olduğu yere panel(ekranda denir haklısın) denir. Sökerken dikkatli olmalısın ekranın sağında solunda pkastik yuvarlak siyah şeyler olur onları cımbız yada düz tornavida ile çıkarttıktan sonra tüm vidaları söküyorsun. Sonra o plastik çerçeveyi söküyorsun ve panel meydana çıkıyor. Onuda üstteki ve alttaki vidalardan kurtardıktan sonra çıkartıp kablolarını söküyorsun bu kadar.
Kardeş bu arada çalışırken de fotosunu atar mısın ekranın. :)
Tamam anladım. Fotoğrafı atayım da ne işe yarayacak? :D

Dosya Ekleri

• IMG_20160821_231737.jpg
    IMG_20160821_231737.jpg
    333,1 KB · Görüntüleme: 94
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı