Casper Laptop Görüntü Sorunu

Bunları yaşamanızın sebebini size söyledim. En kaliteli bilgisayarı alsanız bile, sıradan teknik servislere verdiğinizde aynı sonuçla karşılaşacaksınız. Burada sorun Casperda değil. O paracı teknik servislerde bunu anlamıyorsunuz.
Beyefendi ben laptopu ilk aldigimda olan şeyleri yazdım servisle alakası yok ki ? FPS testine sokuyorum yerlerde zaten.en kotu PC pes 13 u su gibi oynatirken benimki ara ara kasiyor.bunun sorumlusu da ben isem dediğiniz gibi olsun.elbette herkes özgür diledigini alır secer

Biraz önce yazdım size gene yazayım
İ5 işlemci 8 GB RAM 2 GB nvdia ekran karti 1 TB harddisk
Kasma sebeplerini araştırırken kullanıcılardan genel olarak su yorumları okudum.
Casperin özelliklerine kanmayin hepsi şişirme dandik cin mali donanımlar.

Anakart markası Pegatron. Laptop'u açtığımda anakartın üzerinde Samsung chipleri vardı. Ne kadar iyidir bilemiyorum. Diğerleri Intel,Nvidia bilenen markalar... Benim sistemim. Intel i5-2410m,Nvidia GT540M, Samsung 640 GB HDD, 8 GB DDR3 1600 MHz RAM. 2012 yılında, Crysis 2 oynamıştım. Yüksek ayarlarda kasıyordu. Normal ayarlarda rahat oynuyordum. Çoğu oyunda da test ettim. Anormal birşey görmedim. Dört dörtlük demiyorum. Ama memnunum. Benim başıma Casperla ilgili kötü birşey gelmedi.

Maalesef hocam ben ne yazıkki pek memnun kalamadim.ilk aldigimda Casper keşke almasaydin diyen arkadaşlara karşı çok iyi süper özellikler vs diyerek ovuyordum ama malasef basımı öne eğdi. Hayırlısı artik gittiği yere kadar gideceğiz.ilgilendiğimiz icin sağolsun.

Mesela benim bir tanıdığım. DELL leptop'unu teknik servise vermiş. Korsan Windows kurmuşlar. Vida sesleri geliyordu içerisinden, leptop'u yıpranmıştı. Sizde bundan sonra artık bilgisayarınızın üzerine düşersiniz. Sağlam ellere teslim edersiniz. Sonuçta çok para vermişsiniz teknik servisine falan. Bende size teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı