Casper laptop Linux kurulumyor

05eraykrc

Hectopat
USB belleği hazırlamama rağmen format atamıyorum. İnternetten birçok video izledim ama o BIOS'larda olan şeyler bende yok. Bütün her şeyi denedim ancak kuramıyorum, BIOS fotoğraflarımı aşağıya bırakıyorum.
IMG_20210821_104443.jpg

IMG_20210821_104524.jpg

USB'nizi boot etme sırasında 1. sıraya aldınız mı?

Laptopunuzun boot tuşunu öğrenin, her Casper'da farklı olabiliyormuş çünkü. Daha sonra güç tuşuna basar basmaz boot tuşuna sürekli basın. Boot menüsü gelince de USB'nizi seçin.

Daha önce ana makineye Linux kurmadım. Ama USB'yi 1. sıraya alınca USB'den boot edip kurabiliyor olmanız gerekirdi.
Buraya konu açmadan önce denedim, olmadı. Daha önce win 8.1 kurarken (bu sabah) birinci sıraya alınca usbyi görmüştü.

Hocam Boot Device menüsünüden (Yani F12 gibi butonların açtığı menü) USB'yi seçip yeniden USB'den boot etmeyi dener misiniz ? Birde Boot ederken nasıl bir sorun oluyor anlatabilir misiniz ? Bu arada sisteminiz eski ise MBR olarak yazdırmayı unutmayın.

Laptopunuzun boot tuşunu öğrenin, her Casper'da farklı olabiliyormuş çünkü. Daha sonra güç tuşuna basar basmaz boot tuşuna sürekli basın. Boot menüsü gelince de USB'nizi seçin.
Bendeki F12' denedim ancak USB'm gözükmüyor.
Hocam Boot Device menüsünüden (Yani F12 gibi butonların açtığı menü) USB'yi seçip yeniden USB'den boot etmeyi dener misiniz ? Birde Boot ederken nasıl bir sorun oluyor anlatabilir misiniz ?
Boot menüden USB'm gözükmüyor. Ne yaparsan yapayım direkt normal Windows başlıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı