Windowsun kendi programı adını hatırlamıyom ama PC bazen donuyor ve aç kapa yapamam gerekiyor ve bazı programlar ise hiç açılmıyor.Bazı oyunlarım açılmıyor.Antivirus programının elinden pek bir şey geleceğini sanmıyorum ama Kaspersky yi denicem.
@nickimyok Aklımda değildi ama eğer HDD hasarlıysa format atmanızın bir anlamı yok. @Samotne Ciasteczka@Kokona Shiki@WoLeRm etiketliyorum. Format atmak zor bir şey değil, kendiniz de atabilirsiniz eğer öğrenirseniz.
Hızlı açılan bir Windows istiyorsanız kurulumu UEFI olarak gerçekleÅtirmelisiniz. İÅte UEFI kurulum için Windows 10 USB hazırlama rehberimiz. UEFI, yani
UEFI Windows 10 kurulum rehberimizde bilgisayarınıza nasıl adım adım en son sürüm Windows 10 kurabileceğinizi gösteriyoruz. Satın aldığınız bilgisayarla
Neden format "attırmaya" bu kadar meraklısınız? İzin verinde yardım edelim. Arkadaşın dediği gibi diskiniz hasarlıysa zaten formatın bir anlamı kalmaz. Ek olarakta sağlam bir virus taraması yapın. BIOS güncelemesi varsa onuda yapın. Ha illa format "attıracağım" diyorsan birisine attırmanıza gerek yok son derece basit bir işlem. Rehberlerini bırakıyorum buraya.
Format atmanız gereken işletim sistemi diskinize göre değişir.