Casper, Monster vs diğerleri

Asus bakabilirsiniz hocam. O bütçede ROG'un çok iyi modelleri var.
Teşekkürler. tam nereden bakmamı önerirsiniz? Kendi ana sitesindeki yetkili satıcıları bulamadım da.
Casper'dan uzak durun.

Hocam o bütçede giriş düzey kasa modeli GF serisi alınmaz bence.

Monster Tulpar serisinde V22, V21 veya V25.1 alınabilir. Bahsi geçen modeller haricinde @CBum hocamın attığı OMEN by HP olan modele bakın.
Peki siz MSI'dan ne önerirsiniz pek 20 bin liraya çıkmayacak şekilde?
Bu fiyat bandında 2 markadan da uzak durmanı öneririm. 10.000 filan olsa Monster biraz kurtarıyor da (bana göre) böyle daha güçlü ve pahalı donanımlarda Asus ROG/TUF, MSI, Acer, HP Omen (diğer markalar 1 tık daha iyi) gibi kaliteli markalardan bilgisayar alırsanız sizin için daha iyi olur. Şahsen ben 3070'li Casper alacağıma 3060'lı üstte bahsettiğim markalardan alsam daha memnun olacağımı düşünüyorum (bana göre).
(diğer markalar 1 tık daha iyi) - diğer markalar derken bu yazdığınız Asus ROG/TUF, MSI, Acer, HP Omen'i kastediyorsunuz anladığım kadarıyla?
Sıkıntı bütçe genelde. Yani pek 20 bine çıkmak istemiyorum açıkçası. Max 18 binde kalsam iyi olur.

Teşekkürler. tam nereden bakmamı önerirsiniz? Kendi ana sitesindeki yetkili satıcıları bulamadım da.

(diğer markalar 1 tık daha iyi) - diğer markalar derken bu yazdığınız Asus ROG/TUF, MSI, Acer, HP Omen'i kastediyorsunuz anladığım kadarıyla?
Sıkıntı bütçe genelde. Yani pek 20 bine çıkmak istemiyorum açıkçası. Max 18 binde kalsam iyi olur.
Ana özellikler olarak değil ısınma, kalite ve genellikle işe yarayan özel programlar oluyor. Bunları kullanmayı tercih ettiğim için bu markaları önerdim. Tabii siz bunları pek kullanmıyorsanız Monster alabilirsiniz.

Bütçe ne kadar?

Bütçe ne kadar?
20 bine cikmak istemiyorum oyle soyleyeyim. Yani 15-18 bin arasi gibi dusunuyorum
Ana özellikler olarak değil ısınma, kalite ve genellikle işe yarayan özel programlar oluyor. Bunları kullanmayı tercih ettiğim için bu markaları önerdim. Tabii siz bunları pek kullanmıyorsanız Monster alabilirsiniz.
Ben de isinmaya cok onem veriyorum laptop alacagim icin. Oyun da biraz oynayacagim ve cyberpunk RDR gibi oyunlar oynayacagim icin sistem de epey isinir o yuzden mumkum ertebe en iyi sogutmali ve az isinani almak isterim. Hangisini daha cok onerirsiniz bu konuda?
15 inç olmak zorunda mı? V25 gibi bir model varken diğerlerine bakmak hata olur.
Bakayim ben de oyle cevaplayayim
15 inç olmak zorunda mı? V25 gibi bir model varken diğerlerine bakmak hata olur.
Peki bunun tek farki 17inc olmasi degil mi? Ekran karti ayni? Ssd nin 512 veya 1 tb olmasina gore degisiyor fiyatlar sanirim

20 bine cikmak istemiyorum oyle soyleyeyim. Yani 15-18 bin arasi gibi dusunuyorum

Ben de isinmaya cok onem veriyorum laptop alacagim için. Oyun da biraz oynayacagim ve Cyberpunk RDR gibi oyunlar oynayacagim için sistem de epey isinir o yuzden mumkum ertebe en iyi sogutmali ve az isinani almak isterim. Hangisini daha cok onerirsiniz bu konuda?

Bakayim ben de oyle cevaplayayim

Peki bunun tek farki 17inc olmasi degil mi? Ekran karti ayni? SSD'nin 512 veya 1 TB olmasina gore degisiyor fiyatlar sanirim

V25 MSI üretimi, şu an 23 bin lira olan MSI GP76 modelinin Monster logolu hali. Diğer Monster'lara göre fersah fersah öndedir.

Şunu tavsiye ederim. 15-18 bin lira bandında alınabilecek en iyi laptop bu. PCIe 4.0 SSD var 7000 okuma 5000 yazma civarında. Laptop MSI üretimi ve modeli de GP76. Soğutmasıyla vs. oldukça iyi. 31 Ağustos'a kadar devam eden %10'luk indirim var Monster notebooklarda. 31 Ağustos'tan sonra bu laptop 19 bin lira olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı