Hocam kurallara göre yorumla teşekkür etmek yasak. Beğen butonu olduğu için. Bundan sonra ona dikkat edersen. Bu arada iyi sistem toplamışsın hayırlı olsunKendime 23 inch full hd ikinci el çok temiz monitör aldım250 TL. Gigabyte GTX 750 Ti model ekran kartını 300 TL gibi bir fiyata aldım. PSU ise siparişini verdim 500w %30 indirimde idi 93 TL . Yaklaşık 600 civarına upgrade yapmış bulunmaktayım. Sonucu kullanmaya başlayınca buraya yazacağım. Hepinize yardım ettiğiniz için teşekkür ediyorum.
Vallahi kıskandım şimdiKendime 23 inch full hd ikinci el çok temiz monitör aldım250 TL. Gigabyte GTX 750 Ti model ekran kartını 300 TL gibi bir fiyata aldım. PSU ise siparişini verdim 500w %30 indirimde idi 93 TL . Yaklaşık 600 civarına upgrade yapmış bulunmaktayım. Sonucu kullanmaya başlayınca buraya yazacağım. Hepinize yardım ettiğiniz için teşekkür ediyorum.
Yapmaz kardeş, sen rahat ol.GTX 750Ti işlemciye binen oyunlarda darboğaz yapabilir, hayırlı olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.