Casper Neo I7-2600 sisteme ne yapılmalı ?

rifl3

Hectopat
Saygılar sevgiler malesef cok fazla bi bilgiye sahip deilim internette buldum PC'yi CS GO ve dota 2 oynuyorum daha iyi performans almak için sizce ekonomik olacak şekilde neler eklemeli çıkarmalı. Teşekkürler.

CASPER NEO NGK.2600-AV87P-W
İşlemci: İNTEL CORE I7-2600 3,40GHz TURBO BOOST 3,80GHz
Bellek: 12 GB DDR3
Ekran Kartı: 2GB DDR5 ATI HD6750 1GB AYRILMIŞ BELLEK
Ses Kartı: VAR
Network: VAR
Sabit Disk: 1,5 TB
Disket Sürücü / Kart Okuyucu: CARD READER
Optik Sürücü: BLU-RAY - DVD RW DUAL
Ekran (Monitör): 23,6'' WİDE LED
Kasa: THERMALTAKE
Klavye: VAR
Mouse: VAR
İşletim Sistemi: WİNDOWS 7 HOME PREMIUM 64BIT
Açıklama: Wİ-Fİ
: MİCROSOFT OFFİCE STARTER 2010
: MİCROSOFT SECURİTY ESSENTİALS ANTİVİRÜS
[TBODY] [/TBODY]

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk güç kaynağı muhakkak Casper saçma bir güç kaynağı takmıştır. 500 W Cooler Master iyi olur. Sonra bir GTX 750 Tİ ile GTA V oynarsın.

kardeşim merhaba bu bilgisayarın aynısı bende de var hatta kasanın içinde mavi led ışıkta var dimi ? benim sorum şu aynen bende yükseltmek istiyorum performansı. bi konu açmıştım ama yardım gelmedi 3*4 gb ram var ama sadece 8 gb okuyor bir de arkadaştan 4 gb 1333 mhz ram aldım belki 4 slot çalışırsa hepsi görür diye ama hala 8 gb görüyor anakart bunun sebebi ne olabilir ? biliyorum konu dışı bi soru ama bilgilendirirseniz sevinirim. ve sonra da yukarıda da belirttiğim gibi performans arttırmak için ne yapılabilir ? anakart pegatron n14939 berbat bi şey ya hiç bi yerde yok

aynen öyle dostum pc yi ilk aldığımda 12 gb yani 3 tane 4 gb ram vardı daha sonra ne oldu bilmiyorum sadece 8 gb yani 2*4 gb görmeye başladı ramları yer değiştirdim acaba bozuldu mu diye yok ramlarda bozukluk yok daha sonra bi 4 gb daha ekledim belki okur diye mhz ler de gb boyutu da aynı ramların. şu an 4 slotta dolu 4 tane 4 gb ram takılı ama pc sadece 8 gb okuyor yine

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı