Merhaba. Ben yeni bir anakart aldım, ASUS TUF Gaming B550-Plus Wi-Fi. Resimlerdeki gibi anakartı monte edecektim fakat kasamın anakart için aşırı ufak olduğunu gördüm. Kasam çok eski bir Casper kasası.
Casper Neo kasa.
MERHABA ARKADAŞLAR ÜRÜN SIFIR OLUP BUGUN ITIBARIYLE SADECE 625 TL DEN VERIYORUM YER ANKARA İÇİ ELDEN TESLIMAT ANKARA DIŞI OLUP KARGO İLE TESLIMAT.
mobile.donanimhaber.com
Görüntüsü falan aynı bu linkteki gibi. Şimdi aldıgım bu anakart kasaya uyar mı? Ben bu anakartı bu kasaya nasıl takabilirim? Uyumlu değilse uyumlu kasa önerir misiniz? Yeni kasa almam gerekiyorsa kasa alacağım.
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
.auto-style1 { color: #FF9900; } .auto-style3 { color: #000000; } .auto-style4 { border-width: 0; } .auto-style5 { font-weight: bold; border-width: 0; } Yepyeni Dark MAXIMA V12, 2x USB3.0, 4x12cm ARGB Ring LED Fan, Full Mesh Ön Panelli Süper ATX Oyuncu Kasası ! Uygun Fiyatlı ve Dikey...
www.teknobiyotik.com
Hocam biri bunu önerdi sizce bunu mu alıyım onu mu boşuna 100 kağıt mı atmış olurum bunu alırsam