Casper Nirvala TW8 yavaşlama sorunu

Fahri Akdeniz

Hectopat
Merhabalar,
elimde Casper Nirvala TW8 modeli dizustu var bilgisayar calısması donanımsal sorun yok ama bilgisayarım son zamanlar cok ama cok yavasladı... Açılısı 1 saat suruyor. Sistem kurmak ıstersem en az 4 saat. Acilsa bile acıldıgı gibi sistemde cpu kullanım %90. Sebebi nedir ali arkadasım vermiş oldugu bios yapmaya calısttım ama usb yoluyyla yapamadım. Bana yardımcı olursanız bilgi olarak cok sevınırım.

teşekürler verdiğiniz bilgi için ama hiç bir faydası olmadı tamamen temizleyip termalmacunları yeniledik ama sorun dewam etmekte... acaba diyorum donanımsal olarak anakarta sorun var bios güncellemesi işe yarayabilirmi

- - - Güncellendi - - -

Cihazın içini açıp fanları temizleyin ve termal macunu yenileyin. Bilmiyorsanız bunu bir servise yaptırın. 50 TL karşılığında yaparlar.

Windows 8 kurun:

https://www.technopat.net/forum/windows-8/9708-windows-8-turkce-indirme-baglantilari.html

teşekürler verdiğiniz bilgi için ama hiç bir faydası olmadı tamamen temizleyip termalmacunları yeniledik ama sorun dewam etmekte... acaba diyorum donanımsal olarak anakarta sorun var bios güncellemesi işe yarayabilirmi

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı