Çözüldü Casper Nirvana C500 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Chotsu

Hectopat
Yer
Konya
Daha fazla  
Merhaba. Casper Nirvana C500"ü 1.5 yıl önce almıştım. Şu 2 aydır bilgisayardan fan sesi çok geliyordu ama hiç çözmeye çalışmadım. 2 gün önce bilgisayarın tuşları çalışmamaya başladı. 2 4. ve + tuşları çalışıyordu. Dün de okuldan sonra geldim açılmadı. Araştırdım ama bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dostum yapabileceğim bir şey yok. Bilgisayar Alalı 2 yıldan az olmuş. Garantisi Mutlaka vardır. Aldığın yere götürüp Faturası ile ver garanti Yapar ücretsiz.
Merhaba sorunu çözdüm bıçakla power tusuna çok sert bir şekilde bastım açıldı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamam at videoyu

Ama nasıl klavyeyi acacağım
İnternette videoları var

Bende de X400 var 2,3 kere arıza çıkardı bir daha laptop alırken Casper'dan uzak durmani tavsiye ederim ve oyun için kullanma o laptopu ben Valorant MTA vs oynadım sen oynama diğer oyunları da.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnternette videoları var

Bende de X400 var 2,3 kere arıza çıkardı bir daha laptop alırken Casper'dan uzak durmani tavsiye ederim ve oyun için kullanma o laptopu ben Valorant MTA vs oynadım sen oynama diğer oyunları da.

Klavyeyi nasıl açayım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı