Casper Nirvana C900 Nasıldır?

Youtubede bir arkadaş samsung 970 evo NVMe M2 ssd taktırmış çalışıyor. Ama pc sata desteklediği için NVMe hızına ulaşamazsın. SSD sata hızında çalışır. Boş yere fazladan para verme.
 
Youtubede bir arkadaş samsung 970 evo NVMe M2 ssd taktırmış çalışıyor. Ama pc sata desteklediği için NVMe hızına ulaşamazsın. SSD sata hızında çalışır. Boş yere fazladan para verme.
Teşekkür ederim. Nedense bu SATA'ya göre daha ucuz
@mustat16 Selam sana yeniden bir sorum olacak SSD almayı düşünüyorumda fotoğrafta gördüğüm kadarıyla M.2 kısmında bir vida yok. Bilgisayar kutusundan bunun için bir vida çıkıyor muydu hatırlıyor musun? Benim kutu duruyor ama biraz uzakta 400km kadar Ben çıkmıyor diye hatırlıyorum ama yine de sormak istedim.
 
Son düzenleme:
Herhangi bir vida yok ama oraya uygun bir vida bulup tutturabilirsin
 
Herkese merhaba arkadaşlar konuyu tekrar açmış gibi olacağım fakat m2 ssd alacağım için yanlış bir tercih yapmak istemiyorum. Arkadaşın yolladığı görselde 970 evo tarzı m2 ssd ler mi uyumludur yoksa 860 evo tarzı ssd ler mi daha doğrusu bazıları 3 soketli bazıları 2 soketli. Aşağıdaki kırmızı bölgeler için danışmak istedim. Şimdiden gelecek yardımlar için teşekkürler. Pc:
Casper Nirvana C900.7700-8TG0X Intel Core i7 7700HQ 8GB 1TB GTX1050

 
Benim taktığım 860 evo tarzı başka marka bir ssd idi. Ama youtubede bir arkadaş 970 evo taktığını söylüyordu.
 
Yanlış yapmamak lazım. Bunu nasıl öğrenirim acaba pc'nin kullanma kılavuzunda yazar mı ki hangi ssd'lerin uyumlu olduğu?
Benim öğrendiğim kadarıyla tek veya çift çentik olayı farketmeksizin çalışır. Kılavuzda yazmıyor diye hatırlıyorum. Bizzat twitter üzerinden Casper'a yazdım ve pek açıklayıcı olmayan bir cevap aldım. Cevap: M2 sata ssd 120-250-500gb destekliyor.
 
Telefon ile Casper'ı arayıp sorduğumda bana da aynını söylediler. Herhalde en mantıklısı Casper servisine gidip açtırıp hangisinin uyumlu olduğunu öğrenmek. Daha garantisi bitmedi çünkü.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…