Casper Nirvana cky 3230 RAM yükseltilirse Dota 2 performansı artar mı?

bahadırAltunbas

Hectopat
Daha fazla  
Casper nirvana cky 3230 laptobum var. 1 sene öncesine kadar Dota 2'den rahat 60 FPS alıyordum ve oyun orta çözünürlükte kasmıyordu. Reborn gelince oyunda kasmalar ve FPS düşüşleri yaşamaya başladım.

Bilgisayar özelliklerim:
Adsız.png
Adsızasd.png

Nvdia 635m ekran kartı var 2GB.
DDR3 1600 MHz 8 GB RAM var. Ekstradan 8 GB bi RAM taktırsam eski performansı yakalayabilir miyim?
RAM yetersiz geliyor gibi düşünüyorum. Oyundayken CPU %95'i buluyor eskiden %80 falan oluyordu. Sizce bi faydası olur mu RAM taktırmamın?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci kullanımına bakmayı biliyorsan bellek kullanımını da görüyorsundur, sınırlarda mı? Sanmam.

İhtiyaç duyulmayan bir noktaya yatırım yapmanın sana geri dönüşü olmaz.

CPU %95lere geldiyse zaten fazlasıyla ısınıyor olmalı, sıcaklık sebepli performans düşüşü yaşıyor olman daha olası, kontrol edersin.

ram alma kararı aldımda aklıma takılan ufak bir konu var.
benim ramim 8 gb ddr3 1600 cl.11 ve 1.50 v enerji tüketiyor.
acaba yeni ramimi cl.9 ve düşük volt yani 1.35 alsam uyumlulukta bir sıkıntı yaşarmıyım

peki benim bilgisayara önerebileceğiniz bir ram markası ve modeli var mı özellikleri yukarıda belirttim.160-170 lira limitim var
şimdiden bu zamana kadar olan yardımlarınız için teşekkür ederim bu arada :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı