Casper Nirvana CN.HBI4200C oyun performansi

omrkrks

Hectopat
Arkadaşlar önce 850-1000 TL arası bir laptop almayı düşünmüştüm. Fakat COD MW 2, MW3, Assassins Creed 3 vb. orta ayarda donmadan akıcı; GTA 4, COD Ghosts ve Black Flag'ı da düşük ayarlarda akıcı. Yani baş ağrıtmadan kasması donması olmadan oynayabilirsem, 500 TL daha koyup şu laptopu almayı düşündüm:

En ucuz Casper Nirvana CN.HBI4200C Taşınabilir Bilgisayar - Karşılaştır

Hepsiburada.com'dan özelliklerine bakabilirisiniz. Bence ekran kartı ve işlemci gayet iyi. Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. Özellikle Syper ve Burak Tüzün abi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş ben şu an Casper'ın durumunu bilmiyorum ama bende 2011 üretimi var Nirvana NB 15.6. Ben bu laptoba Win8 kurucam diye başıma gelmeyen kalmadı. Zaten garantisi bitmişti babam da az para vermedi yaptırmak için.

Sonra burada yardımcı oldular ve Win8.1 kurmayı başardım. Ayrıca çok ısınma var ve kasa plastik zaten... Bence Casper alma.

Casper kesinlikle pişmanlıktır. BIOS güncellemesi yoktur, ısınır, RAM'leri hemen bozulur. Sakın ama sakın Casper almayın. Pişman olursunuz. Ucuz etin yahnisidir Casper.

1600 lira verip Lenovo alın daha iyi:

LENOVO V580C 59-392191 i5-3230M 2.6GHz 6GB 1TB 2GB GT740M 15.6" FreeDOS Notebook | hızlıal.com
2004 senesinden bu yana Casper kullanıcısıyım ben mi şanlıyım yoksa kullananlar mı şansız bilmiyorum ama şu ana kadar hiç bir problem yaşamadım. Şu anda da bir ay önce almış olduğum Casper Nirvana CBL 3227-4L00V modelini kullanıyorum ve aldığıma kesinlikle pişman değilim. Kasa kalitesi gayet iyi kasanın ısınmaya en müsait alanlarında fırçalanmış aliminyum kullamışlar ve bu gayet iyi olmuş ısınma problemim yok. Daha önceki casper dizüstü bilgisayarım plastik kasaydı ama o da ısınmıyordu. Donanım olarakta gayet iyi. Ayrıca şunu belirtmek isterim ki ne kadar kaliteli yada pahalı bir ürün alsanız da iyi kullanmazsanız ömrü kısa olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar önce 850-1000 TL arası bir laptop almayı düşünmüştüm. Fakat COD MW 2, MW3, Assassins Creed 3 vb. orta ayarda donmadan akıcı; GTA 4, COD Ghosts ve Black Flag'ı da düşük ayarlarda akıcı. Yani baş ağrıtmadan kasması donması olmadan oynayabilirsem, 500 TL daha koyup şu laptopu almayı düşündüm:

En ucuz Casper Nirvana CN.HBI4200C Taşınabilir Bilgisayar - Karşılaştır

Hepsiburada.com'dan özelliklerine bakabilirisiniz. Bence ekran kartı ve işlemci gayet iyi. Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. Özellikle Syper ve Burak Tüzün abi.
İlk 3-5 ay casper en iyi markaymış bile diyebilirsin ama 3-5 ay belki 8 ay sonra almaz olaydım deyip yakınırsın çok şükür değişik olaylar gelmedi başıma 1 kere servise gitti o da plastik kasa kırıldığı içindi(sıcaktan koptu) ısı sorunu çok oluyor bilgisyarın yanına çamaşır as 1 - 2 saate kurur yani o kadar :D neyse kısaca casper dışındaki seçenekleri değerlendir bence(eğer hala almadıysan) ve bence masaüstü toplamayı da düşünebilirsin eğer sabit bir mekandaysan.(Üniversitede değilsen)

Not: Ben temiz bir bilgisayar kullanıcısı olduğum için 3 senedir aslanlar gibi çalışıyor bilgisyarım 1 kere bile format istemedi gerektiği zaman bütün oyunları çalıştırdı fakat 3. seneden sonra kullanımı geçiyor Nirvana NB 15.6 vardı bende o zaman olsa tavsiye ederdim ama temiz kullanıcıysan casper seni 2 3 sene idare edebilir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı