ahaydin
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Bugün kayıt oldum ve aylardır cevabını bulamadığım bir konuyu sizlere sormak istiyorum. Aslında soru basit. Bir bilgisayarcıya götürsem de öğrenebilirim ancak üşengeçliğime verin
İnternetten araştırma yaptım ancak tam benim bilgisayar modelime uygun bir cevap bulamadım. Kimisi öyle diyor kimisi böyle.
Öncelikle benim modelim Casper Nirvana NB 15.6 CSD 4100-4L45T-S.
Özellikleri;
Ben bu bilgisayarda hangi parçaları değiştirebilirim? Hangi parçaları değiştirirsem verim alırım?
Yeni bilgisayar almaya durumum yok. Birkaç sene bununla idare etmem gerek. Mesleğim gereği video kurgu ve VFX işiyle uğraşıyorum. Tabi ofiste bilgisayarlar var ancak evde kendim bu işle uğraşamıyorum ve boş zamanlarımda PUBG, CS:GO, Arma 3 gibi oyunlar oynuyorum. Hani biliyorum After Effects, Premire gibi programların altına hiç giremez ama belki oyun açısından beni idare edebilir mi? Bu arada lise öğrencisiyim hani ofis falan dedim staj yapıyorum, lise son sınıfım yanlış anlamayın
Şimdiden hepinize sonsuz teşekkürler.
Öncelikle benim modelim Casper Nirvana NB 15.6 CSD 4100-4L45T-S.
Özellikleri;
- 4GB Ram 1333 MHz DDR3L (Düşük Tüketim)
- Intel Core i3 - 4100M 2.50 GHz
- 500 GB HDD 5400 RPM SSD YOK
- Intel HD Graphics 4600
- NVIDIA GeForce 940M
Ben bu bilgisayarda hangi parçaları değiştirebilirim? Hangi parçaları değiştirirsem verim alırım?
Yeni bilgisayar almaya durumum yok. Birkaç sene bununla idare etmem gerek. Mesleğim gereği video kurgu ve VFX işiyle uğraşıyorum. Tabi ofiste bilgisayarlar var ancak evde kendim bu işle uğraşamıyorum ve boş zamanlarımda PUBG, CS:GO, Arma 3 gibi oyunlar oynuyorum. Hani biliyorum After Effects, Premire gibi programların altına hiç giremez ama belki oyun açısından beni idare edebilir mi? Bu arada lise öğrencisiyim hani ofis falan dedim staj yapıyorum, lise son sınıfım yanlış anlamayın
Şimdiden hepinize sonsuz teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: