3000 TL Wi-Fi router önerisi

Bütçe
3000

slashFix

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060 6GB, Ryzen 5 5600G, 32GB Ram, 512GB Samsung SSD, 3TB WD Elements HDD, Windows 11 / MacOS, Logitech G203, Gamepower Kizaru 7.1
Meslek
İOS Teknisyen
Arkadaşlar şöyleki evimde kablosuz bağlantıda 1000mb/s veren bir fiber internet var. Ben bunu masaüstüne taşımak istiyorum. Masaüstümün zaten halihazırda PCI X1 modülü vardı fakat artık max 50mb/s hızları görüyor modül bozuldu yani. Daha da modül almak istemiyorum sanırım çok çabuk koyuveriyorlar kendini.

Kendime bir Wi-Fi router alıp, routerdan da kablolu bir şekilde masaüstüme bağlamak için bir router arıyorum. MSI'ın AXE5400 model USB'sini buldum fakat USB ile masaüstüne bağlantı getirenlerin şikayeti hep aynı: Bağlantı kopukluğu/bağlantı kesilmesi. O yüzden bir router almayı tercih etmekteyim şu an istikrarlı bağlantı için. Modem uzakta olduğu için bilgisayarıma kablo çekemiyorum. Aklımda şu an Huawei'nin Be 3 / Be 3 Pro modelleri var. Siz neler tavsiye edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ana modem nedir hocam? Menzil genişletici ile yardımcı olalım en kötü mesh sistem kurup en azından mobil cihazlarda faydalanır bu durumdan

Ana modem nedir hocam? Menzil genişletici ile yardımcı olalım en kötü mesh sistem kurup en azından mobil cihazlarda faydalanır bu durumdan
Ana modemin modelini tam olarak birlikte örnek görseldekinin aynısı olduğunu söyleyebilirim. Wifi 6 desteklediğini biliyorum.

1763372436498.png

Sizin belirttiğiniz gibi BE3 BE3Pro işinizi görecektir fazlasıyla
Veya bu tarz bir ürün ASUS ZenWiFi XP4 AX1800 WiFi6 Dual-Band Powerline Hybrid Mesh Sistemi (İkili Paket) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Huawei'yi beğeniyorum fakat internette forumlarda herkes teknolojisinin eski kaldığını vs. söylemiş. Açıkçası biraz bilgi edinmeye yardım almaya ihtiyacım var. Siz böyle bi durumda ne yapardınız? Masaüstünüze ağ bağlamanız gerekiyor ve modeminizin sağladığı 900-1000mb/s hızdan tam verimli faydalanmak istiyorsunuz. Bilgisayara ağ görmesi için usb mi, wifi router mi yoksa pci 1x modül mü takardınız. Çok kararsız kaldım.

Huawei şuan f/p olarak gözüksede forumdaki kullanıcı yorumları kafamı karıştırdı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı