slashFix
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RTX 2060 6GB, Ryzen 5 5600G, 32GB Ram, 512GB Samsung SSD, 3TB WD Elements HDD, Windows 11 / MacOS, Logitech G203, Gamepower Kizaru 7.1
- Meslek
- İOS Teknisyen
Arkadaşlar şöyleki evimde kablosuz bağlantıda 1000mb/s veren bir fiber internet var. Ben bunu masaüstüne taşımak istiyorum. Masaüstümün zaten halihazırda PCI X1 modülü vardı fakat artık max 50mb/s hızları görüyor modül bozuldu yani. Daha da modül almak istemiyorum sanırım çok çabuk koyuveriyorlar kendini.
Kendime bir Wi-Fi router alıp, routerdan da kablolu bir şekilde masaüstüme bağlamak için bir router arıyorum. MSI'ın AXE5400 model USB'sini buldum fakat USB ile masaüstüne bağlantı getirenlerin şikayeti hep aynı: Bağlantı kopukluğu/bağlantı kesilmesi. O yüzden bir router almayı tercih etmekteyim şu an istikrarlı bağlantı için. Modem uzakta olduğu için bilgisayarıma kablo çekemiyorum. Aklımda şu an Huawei'nin Be 3 / Be 3 Pro modelleri var. Siz neler tavsiye edersiniz?
Kendime bir Wi-Fi router alıp, routerdan da kablolu bir şekilde masaüstüme bağlamak için bir router arıyorum. MSI'ın AXE5400 model USB'sini buldum fakat USB ile masaüstüne bağlantı getirenlerin şikayeti hep aynı: Bağlantı kopukluğu/bağlantı kesilmesi. O yüzden bir router almayı tercih etmekteyim şu an istikrarlı bağlantı için. Modem uzakta olduğu için bilgisayarıma kablo çekemiyorum. Aklımda şu an Huawei'nin Be 3 / Be 3 Pro modelleri var. Siz neler tavsiye edersiniz?
Son düzenleyen: Moderatör: