Casper Nirvana F600'e M.2 SSD önerisi

Bütçe
2000 TL altı
Tam desteklemesinden emin olmam için slota bakmam lazım. Eğer uygunsa önereceğim. Onun dışında aynı RAM alırsan daha iyi olur. Zaten 16 GB o laptop için yeterlidir. Çift kanal olacak ve biraz daha hızlı çalışacak. Aynı modelden aldığın sürece çalışır. Direkt laptop arkasını söküp RAM modeline göre internette arama yapıp aynısını alabilirsin. Onun dışında bana M.2 slotunu atar mısın? Ayrıca önemli değil forum bu yüzden var bilip bilmediğimiz işler için.

Tamam içini açıp atayım hemen.

Tam desteklemesinden emin olmam için slota bakmam lazım. Eğer uygunsa önereceğim. Onun dışında aynı RAM alırsan daha iyi olur. Zaten 16 GB o laptop için yeterlidir. Çift kanal olacak ve biraz daha hızlı çalışacak. Aynı modelden aldığın sürece çalışır. Direkt laptop arkasını söküp RAM modeline göre internette arama yapıp aynısını alabilirsin. Onun dışında bana M.2 slotunu atar mısın? Ayrıca önemli değil forum bu yüzden var bilip bilmediğimiz işler için.

IMG-20240805-WA0051.jpg

IMG-20240805-WA0053.jpg

IMG-20240805-WA0056.jpg

Benim attığım 970 EVO alabilirsin. Eklediğim bu linkten Amazon'dan alabilirsin. Kesinlikle orijinal ve sıfır gelir. Amazon kendisi satıyor sorun yaşamazsın. Herhangi sorun olursa iade konusunda sorun yaşamazsın 30 gün içinde rahatlıkla iade edersin. Zaten ilk başta sorunlu çıkarsa teknolojik ürün sonuçta çıkabilir. Ama çıkmazsa zaten sıkıntı yoktur. RAM için de istersen ekstra konu açabilirsin. Bu attığım 970 EVO uyumlu görünüyor. Hız olarak da performans sergileyecektir. Bugün sipariş verirsen birkaç güne gelir. SSD ile alakalı sorun olursa veya sorun çıkarsa ben buradayım yardımcı olmaya çalışırım. Bu arada aslında RAM için konu açmana gerek yok aynı modelden alırsan kesinlikle çalışır. Ama diyorsan ki ben ikisini değiştirip 16 16 alacağım o zaman tabii konu açman lazım. Kaldı ki 8+8 toplam 16 GB Bu laptop için fazlasıyla yeterli. Ayrıca aldıktan sonra takması çok basit takarken yukarı bakacak şekilde takıyorsun düz değil. Ardından aşağı doğru indirip vidalıyorsun. RAM zaten basit illaki sökmüşsündür tırnakları açınca kendini atıyor takarken de bastırınca oturuyor.

Benim attığım 970 EVO alabilirsin. Eklediğim bu linkten Amazon'dan alabilirsin. Kesinlikle orijinal ve sıfır gelir. Amazon kendisi satıyor sorun yaşamazsın. Herhangi sorun olursa iade konusunda sorun yaşamazsın 30 gün içinde rahatlıkla iade edersin. Zaten ilk başta sorunlu çıkarsa teknolojik ürün sonuçta çıkabilir. Ama çıkmazsa zaten sıkıntı yoktur. RAM için de istersen ekstra konu açabilirsin. Bu attığım 970 EVO uyumlu görünüyor. Hız olarak da performans sergileyecektir. Bugün sipariş verirsen birkaç güne gelir. SSD ile alakalı sorun olursa veya sorun çıkarsa ben buradayım yardımcı olmaya çalışırım. Bu arada aslında RAM için konu açmana gerek yok aynı modelden alırsan kesinlikle çalışır. Ama diyorsan ki ben ikisini değiştirip 16 16 alacağım o zaman tabii konu açman lazım. Kaldı ki 8+8 toplam 16 GB bu laptop için fazlasıyla yeterli. Ayrıca aldıktan sonra takması çok basit takarken yukarı bakacak şekilde takıyorsun düz değil. Ardından aşağı doğru indirip vidalıyorsun. RAM zaten basit illaki sökmüşsündür tırnakları açınca kendini atıyor takarken de bastırınca oturuyor.

Sağ olun hocam RAM olarak aynısını alacağım M.2 SSD sizin attığınızı alıyorum o zaman. Sorunsuz çalısırsa iletirim ben size teşekkür ederim yardımınız için.

Sağ olun hocam RAM olarak aynısını alacağım M.2 SSD sizin attığınızı alıyorum o zaman. Sorunsuz çalısırsa iletirim ben size teşekkür ederim yardımınız için.

Ne demek rica ederim dönüşünüzü bekliyorum iyi Sosyaller. Bu arada link vermeyi unutmuşum şuanda ekledim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı