Creepy heaad
Hectopat
Arkadaşlar Casper Nirvana F650 modeli kullanıyorum, 8 GB RAM ve NVIDIA GeForce 940MX i5-8250 özellikleri var. Geçenlerde SSD taktıktan sonra işlemci aşırı ısınmaya başladı. Boşta normal değerlerde iken 50-60 derece, oyun esnasında 85-86 derecelere gelebiliyor(PES 2018'de bu değere geldi). MSI Afterburner ile bu değerlerde. HWMonitor ile bakınca anlık 96'ya fırladığını yazmış. Fan bakımı termal macunu falan yeniledim. YouTube'da bu ekran kartlı ve i5 7. nesil işlemcili laptop inceleme videolarında PES 2018'de 100 dereceyi bile görüyordu ve 89-95 arasıydı CPU ısısı. Acaba bu ısı normal mi yoksa bir bilgisayarcıya daha göstereyim mi? Ya da sizin bir bilginiz var mı? Bundan önce problem yoktu bayağı da oyun oynadım çok ısınmadı ama SSD'yi taktığımdan beri böyle anlamadım bende.
PES 2019 böyle değil ama 71 derece civarı geziyor genelde ayarları Ultra'ya aldığım oyunlarda oluyor gibi. Long Dark'ta Ultra'da ama o da 80 derece üstü.
PES 2019 böyle değil ama 71 derece civarı geziyor genelde ayarları Ultra'ya aldığım oyunlarda oluyor gibi. Long Dark'ta Ultra'da ama o da 80 derece üstü.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: