Puanları tam anlamadım 724 yazıyordu sadece çoklu tekli bir şey yazmıyordu işlemci %100 yükteydi.Puanınız kaç çoklu çekirdek de.
Puanları tam anlamadım 724 yazıyordu sadece çoklu tekli bir şey yazmıyordu işlemci %100 yükteydi.Puanınız kaç çoklu çekirdek de.
Puanları tam anlamadım 724 yazıyordu sadece çoklu tekli bir şey yazmıyordu işlemci %100 yükteydi.
Termal macun olarak MX-4 kullandım ben siz de deneyebilirsiniz. Bakır boruyu bir yıkayıp kurutun fanı da iyice temizleyin gerçekten etki ediyor. Macunu orta derecede sıkın ve kulak çubuğuyla yayın çok pürüzsüz dursa iyi olur ben öyle yapmıştım. Ayrıca ben soğutucu falan kullanmıyorum tamamen laptopun kendi fanı laptopu havada da tutmuyorum arkada fanın orda kablolar var masa üzerinde duruyor.Allah'ım nasıl oluyor ben 700Ü göremedim daha işlemcide ve 90 derecenin altına inmiyor benimki çok saçma gerçekten.
Termal macun olarak MX-4 kullandım ben siz de deneyebilirsiniz. Bakır boruyu bir yıkayıp kurutun fanı da iyice temizleyin gerçekten etki ediyor. Macunu orta derecede sıkın ve kulak çubuğuyla yayın çok pürüzsüz dursa iyi olur ben öyle yapmıştım. Ayrıca ben soğutucu falan kullanmıyorum tamamen laptopun kendi fanı laptopu havada da tutmuyorum arkada fanın orada kablolar var masa üzerinde duruyor.
Ozaman senin bakır boruda veya laptop un hava sirkilasyonunda sorun var.Ben de MX-4 2019 Edition kullandım 90 derece hala o yüzden neden böyle diye sitem ediyorum Turbo kapalı kullanıyorum 2.7 GHz'de ona rağmen cinbench R20'de 91 derece 630 puan aldım.
Bu test önemli Bi kıstas mı acaba yani işlemcide sorun olduğu ile alakalı bilgi verir mi ben yaparım öyleysePuanınız kaç çoklu çekirdek de.
Bu test önemli bir kıstas mı acaba yani işlemcide sorun olduğu ile alakalı bilgi verir mi ben yaparım öyleyse.
O zaman senin bakır boruda veya laptop un hava sirkilasyonunda sorun var.
Ohooo asıl bomba patladı. Sadece havayla soğutuluyorsa hiç uğraşmayınCinebench R20'den bahsediyorsanız işlemcinin render performansını tek çekirdek ve çoklu çekirdek performansını ölçmenize yarayan bir program.
Ben de bakır boru yok.
Ohooo asıl bomba patladı. Sadece havayla soğutuluyorsa hiç uğraşmayın.
Sadece hava değil resimde gösterdiğim benim PC'nin soğutma tarafı havanın nasıl geldiğini ve nasıl çıktığınıda gösterdim bu şekilde soğutuyor.
Asusun aşırı saçma soğutma yöntemleri denemesi. Öyle soğutma olmaz ki adam akıllı.Sadece hava değil resimde gösterdiğim benim PC'nin soğutma tarafı havanın nasıl geldiğini ve nasıl çıktığınıda gösterdim bu şekilde soğutuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.