Bilgisayarım Casper Nirvana NB serisi. Format atıyorum, attıktan sonra ekran kartının sürücüsünü kuruyorum. Bu ekranda kalıyor ve hiçbir şey yapamıyorum.
Ekran kartının sürücüsünü kurmadan önce sorunla karşılaşmıyorsunuz sanırım. DDU ile güvenli modda ekran kartı sürücüsü kaldırmayı dener misiniz? Daha sonra biraz daha eski bir sürücü kurmayı deneyebilirsiniz.
Bilgisayarım Casper Nirvana NB serisi. Format atıyorum, attıktan sonra ekran kartının sürücüsünü kuruyorum. Bu ekranda kalıyor ve hiçbir şey yapamıyorum.
Ekran kartının sürücüsünü kurmadan önce sorunla karşılaşmıyorsunuz sanırım. DDU ile güvenli modda ekran kartı sürücüsü kaldırmayı dener misiniz? Daha sonra biraz daha eski bir sürücü kurmayı deneyebilirsiniz.
DDU ile güvenli modda başlatması için bilgisayarın normal olarak açılması gerekmez mi? PC o ekranda donup kalmış hiçbir işlem yapılamıyor anladığım kadarıyla.
Ayrıca eski sürüm driver nasıl bulacak ?
DDU ile güvenli modda başlatması için bilgisayarın normal olarak açılması gerekmez mi? PC o ekranda donup kalmış hiçbir işlem yapılamıyor anladığım kadarıyla.
Ayrıca eski sürüm driver nasıl bulacak ?
Hocam bilgisayar başlarken F8'e basarsanız güvenli moda giriyor diye biliyorum.
Edit: Şimdi baktım da galiba bu özellik Windows 10'da kaldırılmış haklısınız hocam. Ayrıca güvenli moda girmek için bir başka yol ise bilgisayarın açılmasını 3 kere art arda önlemek imiş. (Bilgisayar açılırken gücünü kesmek gibi.)
Hocam bilgisayar başlarken F8'e basarsanız güvenli moda giriyor diye biliyorum.
Edit: Şimdi baktım da galiba bu özellik Windows 10'da kaldırılmış haklısınız hocam. Ayrıca güvenli moda girmek için bir başka yol ise bilgisayarın açılmasını 3 kere art arda önlemek imiş. (bilgisayar açılırken gücünü kesmek gibi.)